Tevhide001 Bilge6363 Brokoliyi buharda yada suda haşlayın çok az. Sarımsaklı yoğurt dökün üzerine ve salça zeytinyağı ve pulbiberi, nane yakın yoğurdun üzerine dökün. Ben bunu yaparım çok lezzetli olur.
Ohaezgi Tevhide001 aa bunu hiç denememiştim bende yorumunuzu gördüm şimdi öylede deniyim güzel olur 😇 ben haşlıyorum zeytinyağ sarımsak limon sıkıyorum böyle tüketiyordum, ama sizinkide güzel olur 🥰
Ohaezgi Bilge6363 aynı karnabahar gibi canım tadı bende haşlıyorum ekşili sarımsaklı zeytinyağ falan döküp salatasını tüketiyorum. Bazen çorbasını yapıyorum blendrdan geçirip. Deneyin hem bebişlere kilo aldırıyor hemde çok sağlıklı 😇😘
mavikelebek_ Cgdeem7 patlıcan oturtmayla erişteli bulgur pilavı yaptım daha da yapmam belim nasıl ağrıyor son aylarda artık zor geliyor uzun uğraştırıcı yemekler
bebyjsf Cramel kesinliklee okurken agzim sulaniyorrr 😂okumamakda ede deil merak ediyorum kim ne yapiyor die
Mustafa8gulsah Cgdeem7 öncelikle inşallah canın çekmez☺️Brokoli çorbası,havuçlu pilav(dün Zühal topalla sofrada izledim canım çekmişti😅)fırında kaşarlı karnabahar graten🥰Tatlıya sütlü irmik yaptım,10 dk bile sürmüyor çok basit🥰🥰