Buketkucuk Cgdeem7 ben düşündüm hiçbir şey bulamadım basit birşeyler yapayım dedim menemen yapacağım en basitinden😂🤭
Hamileyim-mutluyum Cgdeem7 orta karışık Allah ne verdiyse dünden şehriye çorbası var sebzeli krep kahvaltılık vs.
kubr_pak Cgdeem7 Bizde tarhana çorbası, pirinç pilavı, dünden kalan az bi pırasa yemeği var, sarma yaptım, tavuk yemeği yapıcam yanına da yeşillik salatası yoğurt 😊
Bilge6363 Ohaezgi menüde brokoli gormusken bişi sormak istiyorum yaa. Hiç denemedim daha önce brokoliyi. Şanlıurfa liyim burda et ağırlıklı yemekler olduğu için. Sebze yemekleri çok yapılmıyor haliyle kimse pek brokoliyi bilmez. Ama bu aralar hamilelikten heralde denemek istiyorum. Karnabahar çok severim surekli yaparız. Brokolinin tadı nasıl. Hangi yemeğini önerirsiniz..
Syma-ma Bu kadar çeşit yiyebiliyor musunuz ya 😁 ben tek çeşit seviyorum en fazla sebze yemeği veya et yemeği varsa yanına pilav 😁
Tugcek33 Cgdeem7 mercimek çorbası, ıspanak kavurması, yoğurt, yeşillik ve turşu ben yedim🤣 eşim gelince ona ayrı hazırlıcam artık dayanamıyorum hemen acıkıyorum🙈
babymom- herkes çeşit çeşit yapıyor maşallah ben haftanın 3 günü makarna yapıyorum kolay yemek hiç bulamıyorum çalıştığım için basit yemek yapmam gerkiyor Allahtan eşim makarna hastası 😅
Bilge6363 Mom26😁😁 eşim sulu yemek sevmiyor yaa. Doyurmuyormus. Bende kilo almak istiyorum zaten. 28. Haftamdayim 3 kilo aldım sadece. Bide ben gebeligimi sürekli uzanarak geçirdiğim için kizkardesjm ev işi yemek filan yapıyor çok yüklenmek istemiyorum. Arada böyle kolaya kaciyoruz😘😘😁
Tevhide001 Bilge6363 Brokoliyi buharda yada suda haşlayın çok az. Sarımsaklı yoğurt dökün üzerine ve salça zeytinyağı ve pulbiberi, nane yakın yoğurdun üzerine dökün. Ben bunu yaparım çok lezzetli olur.
Ohaezgi Bilge6363 aynı karnabahar gibi canım tadı bende haşlıyorum ekşili sarımsaklı zeytinyağ falan döküp salatasını tüketiyorum. Bazen çorbasını yapıyorum blendrdan geçirip. Deneyin hem bebişlere kilo aldırıyor hemde çok sağlıklı 😇😘
heyymomm Cgdeem7 bu gün aklıma bir şey gelmedi o yüzden poğaça yapacağım bir de fırında patates birkaç kahvaltılık da çıkarırım yeter 😄