Esenhafsaduru Çevresinde meme kanserine yakalanan var mı acaba? Nasıl ögrendiler septomlr nelerdi acaba ?
Folikasit23 Esenhafsaduru benim annem Allah kimseye yaşatmasın ama korkulacak bi durum değil erken teşhiste. Kolunuzu havaya kaldırıp gögsünüze dokunun fındık kadar bi kitle ama oynuyo yani acısı vs yok rahatsız eden bi şeyi yok o şekilde öğrenmişti annemde sizde kontrol edin için rahat etmezse doktora gidin. Erken teşhis hayat kurtarır korkmayın 🙏🏻
Gulcan06 Esenhafsaduru canım arkadaşım hamileydi 3 aylık göğüste şişlik farketti meme kanseri cıktı ileri derecede hem bebeğimi doğurdu sağlıkla hemde kanseri atlattı ama tek göğsü alindi
Gm-92 Esenhafsaduru annem 5yıl önce göğüs kanserine yakalandı sertlik hissederek gitti patoloji de kötü çıktı
Dadas Allah korusun öncelikle. Benim teyzem meme kanseriydi. Ve göğüs ucu kopmuştu. Yara falan olmuştu kızarıklık falanda vardı… Allah kimseye yaşatmasın 😭. Teyzem geç kaldı sizler kalmayın inşallah 🤲
BurcuP Benim teyzem de geçirdi ve atlattı çok şükür. Eline kitle geliyordu. Kendi kendine meme muayenesi ve mümkünse 6 ayda bir ultrason şart diyor doktorumuz.
Kmerve BurcuP @Esenhafsaduru burcu hanımın yazdıklarının aynısının teyzem geçirdi birebir aynı şeyler
Deletedmom10 Evet bizim de komşu ölmüştü. Birinin memesini aldılar oda gençti tek memeyle yaşıyor. Adada rutin komtrollerinizi yaptırın ki erken teşhis çok önemli. Memede ağrı sancı görsel Bi anormallik sezerseniz direk doktora gidin.
Gulcan06 Esenhafsaduru canım çok bilmiyrm aynı yerde calisiyorduk bir anda oldu herşey ama ogrendikten sonra ilaçlarla ağrısı baslamisti
Sifaandhyl Esenhafsaduru herkeste belirtileri farklı olur canım kendi meme muayene yapabilirsin ama en küçük Bi şüphen dahi varsa 1 dakika bile bekleme erken teşhis hayat kurtarıyor. Benim annem de eline kitle geliyordu ama asıl şiddetli ağrı sonucu doktora gitmişti. Sen bekleme inşallah herşey temiz çıkar
Sifaandhyl Esenhafsaduru benim annemdeki kitle nohut kadardı dışardan da belli olmuyordu herkesin dışardan belli olmaz canım