Eda115354 KevserPkrcn siyah erik değil gün kurusu diyince veriyorlar aktardan hurmacıdan falan yani erik de belki olur da ben gün kurusu tüketiyorum.
Elif5361 Sumisalii ben Çarşamba günü kontrole gittiğimde yan yatıyordu birşeyler görüyorum bacak arasında ama tam da net değil dedi erkek 10 güne randevu verdi nasipse o zaman öğreneceğim canım :) senin için birşey dedi mi ?
KevserPkrcn NurRuveyda ay hayırla gelsinler inşallah ❤️ Ben de 12 ağustosu bekliyorum sabırsızlıkla 😢
Egefe KevserPkrcn doktor %80 kız dedi 4. Ayda tam kesinleştiririz dedi hayırlısı artık tam sevinemedim kendimi heveslendirmek istemiyorum Bursa çok değişen oluyor çünkü
KevserPkrcn Egefe iyice kesin olunca alışveriş yapmayı düşünüyorum daha kendime Bile bir alışveriş yapmadım göbek çıksın da ondan sonra dedim 😂😂😂
E_m_l KevserPkrcn 13+5 2 agustos dogum ama nedense hazıran sonu falan hissediyorum dogumu hiçbir belirtim yok hiç mide bulantım da olmadi
KevserPkrcn E_m_l oh maşallah valla benim bulantılarım baş ağrılarım oluyor inşallah geçer fazla dile getirmeyin nazar değmesin zor bir durum 😂
KevserPkrcn Didoo9 evettt hastaneden geldim erkeğe benzetti benim balımı her şey yolunda ikili testim de temiz inşallah bir sıkıntı yok şuan çok küçük dedi o yüzden pipisi mi var kordon mu çözemedi 😂😂😂
Didoo9 KevserPkrcn aynısını söyledi bana da canım erkeğe benzetti ama düşük ihtimal olduğu için hiç alışveriş olayına girmeyeceğim şimdilik sağlıklı olsunlar inşallah 🙏
KevserPkrcn Didoo9 hiç girme ya ben de girmeyeceğim alışveriş için erken 6.7.aydan sonra başlarım acelesi yok inşllah bide iyice cinsiyeti belli olsun
burcut85 kizlar ben de 11+4 um ama hic alisveris yapmak istemiorm. bakmiorm bile. aklim fikrim saglikli olmasinda :( prs kontrolum var ins her sey yolundadir. benim gbi olan var mi boyle? :( ins hepimizn bebisleri saglikla sihatle gelir aminnnnn
KevserPkrcn burcut85 aynı durumdayım henüz bir alışveriş yapmak istemiyorum erken olduğunu düşünüyorum erken zaten 11.hafta daha