KevserPkrcn 3_Mucizem maşallah Allah bağışlasın ❤️ Zor geçiyor ilk gebeliğim benim de evimin işini yapamıyorum valla yemekleri zor yapıyorum kokular etkiliyor bide uyku fena bastırıyor 🥲
3_Mucizem Allah razı olsun 🥰 İşleri öle böle toparlıyorumda yemek maalesef yapamıyorum annem sağolsun evden yapıp gönderiyor çocuklara eşime çünkü hiçbir kokuyu kaldıramıyorum bende 🥺 Allah hatırla sonuçlandırsın canım ne diyelim
Yldzz97 KevserPkrcn Hele erkekse hemen gösterir kendini annesii 💙 sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Fadime_56 KevserPkrcn yarin kontorle gidicem çok korkuyorum sorun çıkar diye dua edin bana güzel haberler alırız insallah siz kac haftaliksiniz
KevserPkrcn Fadime_56 olumsuz düşünmeyin güzel düşünün inşallah hayırlı haberle gelirsiniz❤️ 12+1 olduk bizde pazarttesi gideceğim hastayene nasipse
Egefe KevserPkrcn ben de Ağustos annesiyim 12+5 yatın doktora gidicem 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 3 oğlum var bakalım hakkımda hayırlısı olur inşallah çok heyecanlıyım yarın kesinleşir inşallah cinsiyetimiz
Egefe KevserPkrcn doktor %80 kız dedi 4. Ayda tam kesinleştiririz dedi hayırlısı artık tam sevinemedim kendimi heveslendirmek istemiyorum Bursa çok değişen oluyor çünkü
Eda115354 Merlii kuru kayısıdan ziyade gün kurusu alın siyah gibi bi kayısı. Sabah aç karna suyla tüketiyorum ben faydasını gördüm 👌
Eda115354 KevserPkrcn siyah erik değil gün kurusu diyince veriyorlar aktardan hurmacıdan falan yani erik de belki olur da ben gün kurusu tüketiyorum.
Sumisalii Elif5361 hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah benimkide 10 agostos insallah peki cinsiyette ne tahminde bulundu cnm
Elif5361 Sumisalii ben Çarşamba günü kontrole gittiğimde yan yatıyordu birşeyler görüyorum bacak arasında ama tam da net değil dedi erkek 10 güne randevu verdi nasipse o zaman öğreneceğim canım :) senin için birşey dedi mi ?