Papatyam_anneyim yusufbebekk447 ben ilk doğumumda depent kullandım ama pek memnun kalmadım rahat edemedim hasta bezi en iyisi bence bidahakine hasta bazi alacam fiyatı ne bilmiyorum
MihricanA yusufbebekk447 Cok rahat yetiyor 3 güne yakin kaldim ben hastanede depend kullandim sadece çıkınca da azaldi kanamam zaten normal pede geçtim
Beycahanim Deependi hastane de kolaylık olsun diye alıyoruz 10 tanesi de gayet yeterlidir bir iki gece için sonra zaten kanama da azalıyor normal uzun pedle bile geçirirsin depeend olmaz hasta bezi olur markalaşmış olduğu için birazda bu fiyatlar
Mommy_93 Gokmer Ben de aynı şekilde sadece e bebekten lohusa pedi alacağım. Kullananlar çok memnun. Baby me bebek bezini de çok övüyorlar fiyatı da gerçekten çok uygun. Onu da denemeyi düşünüyorum bebeğim için 🥰
MihricanA yusufbebekk447 Benim hastanemde vermediler bez falan bizden istediler sondayi çıkarırken. Araya pecete falan koydugun zaman cok fazla sıkıntı olmuyor 4 saatte bi degistir diyorlar 10 tane gayet yetti bana ama başka seceneklere de bakabilirsiniz öneriler var sadece hastaneye güvenmeyin derim
yusufbebekk447 Aycan_akay54 normal doğum olacak .eşim de hastaneden verirler gerek yok dedi ama özel hastane olduğu için bez isteyip de masraf olsun istemiyorum hem de bende olursa rahat rahat değiştirip bol bol kullanırım .
mrs_elisah Kalbimm55 76 kiloyla doğuma gittim. L aldım gayet rahat geldi bana. Çok daha kiloluysanız Bi büyük boy alabilirsiniz. Ama benimki tam oldu bana.