poyrazege111 @Busranagme valla eltisi olmayanlar şanslı bana gore elti hepsinden kıskanç oluyor gorumcem çok iyi biri
ozdenarda poyrazege111 Allah iclerndeki fesatligi kurutsun insallah bosver sende arkadasm ben hep derim benm hakkimda iyi dusunenede kotu dusunenede bin katini versn Allah diye emin ol bu dunyada goruyosun zaten karisligini
Kmelikem zanimo öyle iyi anlıyorum ki seni ailemden uzaktayım başka şehirde yapayalnızım eşimden başka kimse yok..
Busranagme SerenYiitolu İnan zor oturuyorum artık . Hep aglıyorum . Misafirle kafayı bozmuş . 8 aylık evliyim 7 aylık hamileyim . Yok yeni gelinmişim bilmem ne. Dişimi sıkıyorum
SerenYiitolu Busranagme ya zeten bu aylarda insan kendine bile tahammül edemiyor bide misafirlemi uğraşacaksın hazırlığı ayrı ağırlaması ayrı gittiklerindeki iş ayrı dert normal değiliz ki bi can taşıyoruz🙁
ozdenarda SerenYiitolu en iyisi o nazli yerinden kalkmayn hamilelerden olmak vardi ama biz yapamadk sanirim bunu
ozdenarda SerenYiitolu aynen oyle onlar nasl gecrmisse gecrms hamileligini mesela ben suan agir geciyrm bulantilarm gercekten cok fazla dermanm olmuyo bazen yatiyrm geri kalkip iki is yapiyrm geri yatyrm oyle oyle yapiyrm ama onlara kalsa daha neki iki bucuk aylik bebegin ne problemi olcak
Busranagme SerenYiitolu bir de diyor ki kayınvalidem ,1-2 çeşit ben yaparım gerisini halledersin 😒 Ben gerisini Nasıl yapayım acaba
poyrazege111 Kaynanamla iyi değildik ama hamile kaldıktan sonra yardım etmese bile benimle konuşuyor biraz yüzü guluyo önceden insan yerine koymazdi
ozdenarda poyrazege111 iste biz cok iyidik sorunda burda bu kdr iyiken hic bir problem yokken neden bi el uzatmiysn bi yardmci olmuysn
poyrazege111 @busranegme ne şansı anam eltim var ne şansı kardeşim evli eltisi yok valla diyorum iyiki de yok diyorum şükret valla
Busranagme poyrazege111 görümcenin iyi olması şans ama . Benımki berbat . Eltim iyi ki yok diyorum 🙏🏻 bir de elti kaldıramazdı bünyem
SerenYiitolu ozdenarda aynen ya ne cahilce herkesin bünyesi aynı değil arkadaşım bu devirde evine eşine sadık insan bulunmuyor öpüp başlarına koysunlar bence
SerenYiitolu Busranagme ay resmen sanki benim başıma gelmiş gbi oldum sinir krizi geçirirdim herhalde
poyrazege111 Aman kaynananinda eltininde allah bildiği gb yapsin bi hayır görmedik şükür dibimde oturuyo ikiside
SerenYiitolu poyrazege111 oğlunu seven eşinide sevmek zorunda bence neden böyle yaparlar ki ne geçiyor ellerine