ozdenarda Busranagme onlar bizim zamanlarmzdan gectiler aslinda her biri ne var bir destek en azndn bi sozle dimi ama yok nede olsa kayinvalide
Busranagme ozdenarda görümcem üniveristeyi bitirdi evde çalışmıyor keyfi yerinde . Gram düşüncesiz o da . Baskalarına yardım ediyor ama bana böyle yapıyorlar . İlla el kızı diye bakıyorlar ama yanlış o da yaşayacak . Seni cok iyi anlıyorum Can'ım Allah yardımcımız olsun . Sen daha yolun basındasın sanırm
ozdenarda SerenYiitolu esim o hatayi bana bir kere yapti laf etti onkdr gucume gtmistiki saatlerce odada kapanip agladim kalktim yuzune dedim bebegime brsey olursa seni hayatm boyunca affetmem suratina bile bakmam dihe birdaha diyemedi yaptgm tek aey hazir yemegi geldigi pakette koymakti ama cok rahatszdm birdaha asla yapamadi
SerenYiitolu ozdenarda işte ben bidaha öyle konuşturmamak için ayaklandım ama canım çıkıyor ona belli etmiyorum bazen yapma etme diyor ama artık o yapılanı unutmyorum
ozdenarda SerenYiitolu naprlarsa yapsinlar insanin aklndan bir daha hic ckmiyo banada esim daha ne kdrlik hamilesn gorende seni 7 aylik hamile sanck ne bu naz niyaz demisti blmiyoki en zor donemlermde oldgmu
ozdenarda SerenYiitolu yipratmazmi cok iyi anliyrm seni suan bile aglayarak yaziyrm boyle dedign icin 3 ay oldu evleneli ama hic dinmedi ayriligmz yakn evlermz ama olmuyoki evden cktktn snra esimle cok cok severwk evlendim 7 senenin sonunda evlendim ama evlendgmden hamile kaldigimi ogrenene kdr hergun agladim ozlemden dolayi hamile kaldigmi ogrendimde gecti biraz inanki
SerenYiitolu ozdenarda bende aynı durumdayım hormonlarda daha beter yapıyor gerçekten kimse ama hiç kimse anne gibi olmuyor ne eş nede başka biri kimse onlar gibi düşünmüyor ben nerdeyse günde 10 defa annemi arıyorum bi yerim ağırsa hissedyor resmen
Busranagme ozdenarda en sonunda işten ayrıldım zaten . Cok aşırı kilo vermiştim . Hep kusuyordum cok şükür gecti ama simdi de 7.ci aya girdiğim için hic bir sey yapamıyorum her yerim agrıyor . Kayınvalidem misafir getiriyor bana cok sinirliyim . Bazen arıyor bakmıyorum
ozdenarda Busranagme benim kayinvalidemde getrmek istiyo bide ben daha uc aylik evliyim kabul etmiyem sana gelsnler ben gelirim gormek isteyenlere diyorum benm kendme dermanm yok kac kere agrladm sesimi bile cikarmadn
poyrazege111 #ozdenarda aynen benim eltimde çok kıskanç 1senedir evliler çocuk istiyorlar 7 aydır olmuyor ve ben çocuk düşünmezken hamile kaldım eşim kendi korunuyordu.istemesekde oldu tabi rabbim verdiyse bi bildiği vardır eltim bunu öğrendi benimle konuşmuyor sanki bilerek ona gıcıklık olsun diye hamile kalmışım gb bi algi oluştu onda esimin ailesi de ondan beklerken benim hamile olduğumu duyunca şok oldular gerçekten eltiden dost olmaz çok kıskanç oluyorlar
ozdenarda poyrazege111 yok ya imkansz bisey ben belli ediyrm ama yani asla bir tutamazlar beni eltimle kayinvalidemede diyorum beni bir tutamazsnz o kim ben kim diye anlasamadgmzda cok belli herkes farknda saha uc aylik evliyim kendi kina yapamdi dugunu benmki gibi olamdi kinamda kiskancliktn yerinden bile kalkmadi o kdr belli ettiki
ozdenarda poyrazege111 bebegimi duymusta sadece mesajla tebrik etti dusun insan bi arar bi gelir ama nerdee
Busranagme poyrazege111 elti , görümce , kayınvalide , babaanne , kayınvalidenin eltisi bile kıskanc olabiliyor . Hatta eşinin kuzeninin nişanlısı bile 😱🤔 topluca kıskançlık katliamı . Baksan hepsi de okumuş mühendis doktor olmuş ama neye yarar
SerenYiitolu ozdenarda ne kadar kırdıklarını yıprattıklarını bi bilseler ben 8. Ayıma girdim benim eşim hala şimdiden mi bu ağrılar ya diyor doğurdum doğurcam hala 3 aylık sanıyor galiba ama hep benim suçum hep içime attım ne nazlandım ne başka bişe
ozdenarda Busranagme aynen biliymsn benmkide unuvwrsteyi bitirdi hic bisey yapmadn yatiyo evde ama baksan en cok beni sever ama yardima gelince hic yok ama baskasna amlatmaya gelnce biz cok iyiz ne guzel yakiniz herseyimz birlikre diye
ozdenarda SerenYiitolu bende oyleyim kalktigm gibi gozumu acar acmaz ararm yatmadn da son mesajimi atar ararm tutmuyo hc bisey anne sevgisini baba evini tutmuyo her cumartesi birlikteyz butun haftayi iple cekiyrm onu gormek icin yanina gtmek icn
Busranagme SerenYiitolu İnan zor oturuyorum artık . Hep aglıyorum . Misafirle kafayı bozmuş . 8 aylık evliyim 7 aylık hamileyim . Yok yeni gelinmişim bilmem ne. Dişimi sıkıyorum
poyrazege111 @ozdenarda aynen ilk duydugunda msj attı tebrik etti ondan sonra kustu kac aydır konuşmuyo o hamile kalamadı ben kaldım diye
ozdenarda poyrazege111 Allah iclerndeki fesatligi kurutsun insallah bosver sende arkadasm ben hep derim benm hakkimda iyi dusunenede kotu dusunenede bin katini versn Allah diye emin ol bu dunyada goruyosun zaten karisligini
ozdenarda SerenYiitolu en iyisi o nazli yerinden kalkmayn hamilelerden olmak vardi ama biz yapamadk sanirim bunu
Snmem Bende kayinvalidemle bir oturyorum ama hic tavsiye etmem bir oturmaya bazen o kadar.cok pisman oluruyorim ki evlendime sizinde oylemi pisman oldunuzmu hic