Kızlar bugun 8 haftalik olduk, açıktıgım an midem deli gibi bulanmaya başlıyorum bi an enerjim bitiyor halim kalmıyor . Cok kotu oluyorum bide calisiyorum ögle yemek saatine resmen gücüm tükeniyor. Yaşayan varmı boylr birsey …

Mooommyy1 çok normal o haftalarda zamanla geçecek canım inşallah. İnsan yemedikçe de daha çok bulanıyor maalesef bir döngü gibi

irorkay benimde öyle malesef 11 hafta olduk hala devam ediyor ben acıktığımi anlamazdim sonra anladım acıkınca midem bulaniyormus buyuzden hep atıştırmak lazim

Mooommyy1 cok normal canim 2 ay boyunca bende cok zorluk cektim ac gezdim 3 kilo verdim ama hafifleyecek ilerde 15 16 haftada sabret

Mooommyy1 öncelikle Allah analı babana büyütsün inşallah bende 9 haftalık hamileyim yemek yiyorum yarım saat sonra sanki Hiçbişey yememiş gibi karnım zil çalıyor aşırı derecede midem bulanıyor

Yalnız değilsin mide bulantısından ayağa kalkamıyorum çünkü kusamiyorum bu daha kötü yapıyor beni artık sinirden aglayasim geliyor haftaya kontrolüm var inşallah doktor bulantı ilacı verir yoksa çok zorlancam

Sedakrs58 amin sizindr insallah 🙏 evet bende suan öyleyim cok tuhaf 😶😔

Klcygmr benim cok bulantim olmuyor sadece sabahlari ve acıktıgımda oluyor ama yinede zorlaniyorum allah yardimcimiz olsun 🙏

aylin08166 evet bayilacak gibi oluyorum bende 2 ,3 kraker yiyorum geciyor ama 20 dk sonra ayni senaryo tekrarliyor

ipekmommmm benim cok fazla bulantim yok sadece cok cabuk acıkiyorum ve sbaahlari oluyor ilac vermedi o yuzden doktorum