SeymaK mombursamom diyorum ya canım bazı gönderen firmalar var evet yurt dışına ama çoğunlukla ankaradaki genoksta yapılıyomuş
Grlzynp Masal2020 ıkılı taramamda yaştan dolayı rısklı cıkınca fetal dna yonlendırdı doktorum ama bu test normal cıkarsa 3lü 4 lü yapılmayack zaten
Shabbychic Grlzynp sonucunuz nasıl geldi acaba?Yaşınız kaçtı?benim de yaştan dolayı riskli çıktı ben de korktum
Shabbychic Busbushatun ne güzel inşallah bizlerin de temiz çıkar.ikili de risk oranınız kaçtı?Bir de kaç yaşındasınız?
Busbushatun Shabbychic ikili yaptirmamistimm ben detaylida burun kemigi kuuck cikmisti buyume de olmayinca direk gen testi verdim, 29 yasindayim ikinci bebek bu benm tup bebekti oyuzden biraz endiselendi doktorum
Busbushatun Aysekilic canm bılmıyorm rısk yuksek cıkmamıs neden sıvı ıstemısler baska bırıne sor bakalım bn bu tarama testlerını cok sacma bulıyorum zaten
Busbushatun Aysekilic dusuk rısk yazmış canımm oranlardan cok anlamıyorum ama testı nıye onerdı bılmıyorm ben hıc yaptırmıyorm bu tarama testlerını