SeymaK Ozlemyeni ben istanbuldayım 2600 dediler bana direk bilmiyorumki nakliye ücreti de içindedir sanırım o değişkenlik gösterir belki
SeymaK Ozlemyeni siz doktor yönlendirmesiyle mi aradınız yoksa direk genoksu mu aradınız da fiyat aldınız bazen hastane veya doktor komisyon aldıkları için fiyat artabiliyomuş. Ben genoksu direk aradım ve takipli doktorum yok devlet hastanesine gidiyorum dedim 2600 denildi
Ozlemyeni SeymaK ben direk aradim 3000 den acti agzini dusemem falan dedi ama bi daha ariycam.normal sartlarda 100 tl onemli olmazdi ama bebek esyalari cok pahali.10 tl nin bile hesabini yapar olduk😊
SeymaK Masal2020 2600 tl internet sitelerindeki numaradan aradım ben takipli bi doktorum yok devlet hastanesine gidiyorum dedim
Ozlemyeni Masal2020 evet ya bende buna sinir oluyorum.bi evlenirken para koparmaya calsiyolar.bi bebek dogururken.nasil olsa iki olaydada ciftler her turlu parayi cikarir diye.yardimci olmak falan yok
enise2017 Masal2020 merhaba ikili üçlü dörtlü testleri yaptırdım hemde hiç birinde risk çıkmadığı halde çok şükür sağlıkla doğdu bebeğim şuan 4 yaşında araştır tabiki ama Dr ların her yönlendirmesini doğru bulmuyorum ben kimbilir kaç paran gidecek bu yoklukta ikinciye hamileyim ikili test yaptırdım devlette tıp fak hemde doç yapıyo 200 TL özelde 750 istemişlerdi benden..
[silindi] SeymaK aslında sağlık bakanlığı karşılıyormuş ama dedigim gibi 2li 3lü testlerde sorun cıkarsa detaylı ultrason da da sorun çıkarsa öyle hamilelere yapıyorlarmış inşaallah Bi sıkıntı çıkmaz ihtiyaç ta kalmaz
mombursamom SeymaK benim yaptirdigim firma Amerika San francisco ya gonderdiklerni soyledi. Zaten test sonucu kagitta hersey inglizce ve alt ta yaziyor adresi Amerika San francisco dye .
SeymaK mombursamom diyorum ya canım bazı gönderen firmalar var evet yurt dışına ama çoğunlukla ankaradaki genoksta yapılıyomuş
Menfis Masal2020 zaten fetal yaptırırsanız ikiliye dörtlüye gerek kalmıyor, amniosentez, fetal den daha kesin sonuç veriyor ama ben amniosentez yaptırmaya gerek duymadım, 10.haftamda yaptırdım