tipikbiryayburcu Ecesuben Yaa boğaaa en sevdiğim burçlardan. Eşim de boğa ve yakın çevremde de çok var cidden enerjileri çok başka. Terazi burcundan nefret ederim akrep, yay, oğlak okey ama ya erken doğum olup terazi olursa? 😢😢
Ecesuben tipikbiryayburcu boğa dan sonra da ikizler var en felaketi😒 benim kızım da boğa oldu ama yükseleni ayarlayamadım terazi oldumaalesef .. başak Burcu olmasını çok isterdim
tipikbiryayburcu Ozlemyeni Yaa inşallah şimdi tutmuştur. Tabi ben biraz da işin muhabbetindeyim bunları da düşünüyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Umarım gönlünüze göre olur her şey 💞
tipikbiryayburcu Girlsmomm Gerçekten biz kendi burcumuzu seviyoruz onu farkettim 😂 İşin şakası bir yana rabbim isteyen herkese istediği zaman da sağlıkla nasip eder inşallah 🤲
tipikbiryayburcu Ecesuben Ayy inşallah bir dahakine gönlünüze göre olurr. Bakalım ben ne yapıcam oof Rabbim hayırlısını versin diyeyim artık 🙏🤷♀️
asyahumam tipikbiryayburcu valla ben planlayım dedim öğretmenim yaz tatiline denk gelmesin dedim ama Allah’ın plani var 😊 Tam da yaz tatiline denk geliyor doğum iznim yaniyor yani 😂 Ama şükürler olsun Allah aratmadı plan yapmayin Rabbimin nasip ettiği vakit en guzeliymis kesinlikle 🙏
tipikbiryayburcu asyahumam Kesinlikleee Rabbim her zaman hayırlı doğru zaman da versin, veriyor da. Planlıyoruz ama her şeyin var bi nasibi bakalım neler olacak 😂🤷♀️🎉
serenty_123 tipikbiryayburcu bizim babası 1 kasım doğumlu ona denk getirmek istedi ama benim oğlan 1 aralıkta doğdu planlar bazen tutmuyor 🤣🤣
tipikbiryayburcu serenty_123 Ya ahahhahhahaha tutsa güzel olurmuş sizin için 2 doğum bir arada masrafsız temiz 😅
Blackk34 Biz de istediğimiz ilk ay olur diye düşünüyorduk hiçbir sıkıntımız yoktu reglim de çok düzenlidir ilk 3 ay hamile kalamadım 4. Ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu 6. Ay tekrar hamile kaldım çok şükür 21. Haftaya geldik. Demem o ki İnşallah sizin planlarınîz tutar ☺️
tipikbiryayburcu Blackk34 Yaa çok şükür Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 İnşallah nasip hepimizin gönlüne göre olur inşallah 😍
Aysekrcy tipikbiryayburcu çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla en uygun zamanda sizede nasip etsin ❤️🥰