Deletedmom10 tipikbiryayburcu kasımda istiyorsan şubat adetin bitince başla martta Aralık olur ama istermisin 7 aylık doğsun planlar alt üst 🤪 benimde hep hayalim eylüle denk gelsin adı da Eylül olsun Du ama planlar tutmadı
tipikbiryayburcu Deletedmom10 Ayy bide erken doğup terazi oluyormuş.. Tövbeler olsun 😂 Allah’ım okul hayatımda bu kadar hesap kitap yapsam çok başka yerlerde olabilirdim…
Aysekrcy tipikbiryayburcu bende hep yengeç burcu bir evladım olsun isterdim kasım 18 i ovülasyon günümdü deneyeyim dedim ve oldu hiiç beklemiyordum nasip tabi 😁
Deletedmom10 tipikbiryayburcu insanın korktuğu başına gelir derler 😁 şaka Bi yana gönlüne göre inşallah
Aysekrcy tipikbiryayburcu çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla en uygun zamanda sizede nasip etsin ❤️🥰
serenty_123 tipikbiryayburcu ben size denenmiş bir taktik vereyim ozaman adet bitimi direk 1 gün olup 1 gün olmayacak şekilde ilişki düzeni ayarlayın kendinize sağlıklı ve hicbir sorununuz yoksa bu yöntemle hamile kalma ihtimaliniz %95 diyeyim %5 lik dilimde Allahın izniyle olsun gibi ( bu kısmı tabiki şaka rabbim izniyle oncelikle) ben bu yöntemle 2 kez istediğim ayda gebelik yakaladım üstelik tek yumurtam olmasına rağmen 😉
tipikbiryayburcu serenty_123 Aaaaa hemen denensin 🙋♀️ İşte Şubat adetim bittiğinde denemem lazım kasımda olması için bi yandanda hemen beebe istiyorum. Nasip bakalım🤷♀️
serenty_123 Purpura26 kesinlikle katılıyorum oglum yay burcu bir anda parlıyor ateş grubu çünkü memnuniyetsiz dik kafalı hayal perest Allah ım sağlık versin ama çok çektiriyor şükür 🤣
Ecesuben tipikbiryayburcu çok iyi anlıyorum sizi😄benim ilk kızım boğa oldu. ama ikinci kovaya denk geldi diye çıldırıyorum. Hiç anlaşamadığım bir burç.ama yükseleni balık olacak burnunla avutuyorum kendimi.. planlamayı yaparken erken doğumu da hesaba katın. Bi önceki burç sevmediğiniz bi burçsa zor olabilir
tipikbiryayburcu Ecesuben Yaa boğaaa en sevdiğim burçlardan. Eşim de boğa ve yakın çevremde de çok var cidden enerjileri çok başka. Terazi burcundan nefret ederim akrep, yay, oğlak okey ama ya erken doğum olup terazi olursa? 😢😢
tipikbiryayburcu Ozlemyeni Yaa inşallah şimdi tutmuştur. Tabi ben biraz da işin muhabbetindeyim bunları da düşünüyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Umarım gönlünüze göre olur her şey 💞
Girlsmomm tipikbiryayburcu bende yay burcuyum ve çok isterdim yay olsun ama benim olmadığı için tüp bebek yaptım bi kaç kez ve bu yüzden hangi ay olduğuna bile bakmadım ikizler burcunu sevmezdim ikizlere denk geldi 🤣
tipikbiryayburcu Girlsmomm Gerçekten biz kendi burcumuzu seviyoruz onu farkettim 😂 İşin şakası bir yana rabbim isteyen herkese istediği zaman da sağlıkla nasip eder inşallah 🤲