Blackk34 plakayerli haklısınız ben de çok kararsız kaldım☺️ Fiyatı geçen çok düşmüştü almadım acaba sonrasında iyice çıkar mı diye düşünüyorum.
[silindi] Blackk34 tabi tabi bütün park beşik ler iki aşamalı oluyo zaten yüksek ayarı da anne yanı gibi baya yukarıda büyüyünce bebek aşağı indiriyosun uz düşmesin diye
biranneden1 Blackk34 23+6 ben beğendim açılçası . Cibinliği var . Dönencesi yok ama o zaten çocukların göz sağlığını bozduğu için önerilmiyor
mrsbiyolog Biz kiwi zoody park beşik aldık. Yoyko biraz fazla büyük ve hantal geldi gözümüze. Bide oda yaptığımız için bizi idare etsin istedik odamızda ama 3 yaşına kadar yatırılıyormuş kiwi zoodydede
Hccrr1 1haziran prego da yoyko gibi anne yanı olabiliyor isterseniz bi onuda inceleyebilirsiniz. Ben yoyko aldım ama hanüz kullanmadık :)
Hulyamert- Blackk34 bütün gün ana kucağında yatması rahat olmayabilir ben de bilmiyorum daha göreceğiz 🤷♀️😁
SCSA Blackk34 29.haftada aldim kurduk gayet kaliteli ve 4-5yaşina kadar kullanilir.Anne yani olmasi cok iyi. Kumasi ürün kaliteli.Biraz ağır.
HandeZeynep 1haziran Merhaba yoyko hakkında bir bilgim yok.Kraft park yatak kullanıyorum.Kızım 2yaşını geçti hala kullanıyoruz çok memnunum.