Blackk34 Arkadaşlar yoyko park yatak şu an Hepsiburada’da indirimde henüz 21. Haftamdayım alsam mı beklesem mi? Alanlar memnun mu? Farklı önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Gizemceylan Blackk34 ben aldım beklediğimden çok çok güzel geldi gayet kullanışlı anne yanı da oluyo sağlam görünüyo özellikleri de iyi bana göre
Nohut Blackk34 32. Haftadayım yoyko park yatak ve ahşap beşik arasında çok kararsızdım. Dün gece artık karar verip yoyko park yatağı aldım. Gelince bakacağım büyük olmasından ve çok yer kaplamasını istemiyorum bakalım gelince görüp değerlendirmek duruma göre kullanacak yada iade edeceğim.
[silindi] Blackk34 ben crsytal baby aldım cok memnun kaldım hepsi dde bez beşik zaten cok pahalı olmasına gerek yok
Hccrr1 1haziran prego da yoyko gibi anne yanı olabiliyor isterseniz bi onuda inceleyebilirsiniz. Ben yoyko aldım ama hanüz kullanmadık :)
HandeZeynep 1haziran Merhaba yoyko hakkında bir bilgim yok.Kraft park yatak kullanıyorum.Kızım 2yaşını geçti hala kullanıyoruz çok memnunum.
1haziran Blackk34 https://m.trendyol.com/kraft/siyah-calipso-donenceli-oyun-parki-70-x-120-cm-p-41696388
biranneden1 İndirimde yoykoyu 900 tl’ye aldım . Henüz kullanmadık tabi ama ben beğendim . Anne yanı olması falan güzel bir özellik . Kraft şu an daha pahalı . İnanın o kadar para vermeye hiç gerek yok . Aynı özellikler oluyor çünkü .
Blackk34 biranneden1 Kraft anne yanı olmuyormuş benim için anne yanı olması önemli. Siz kaçıncı haftadasınız acaba?
Gizemceylan Blackk34 30. Haftadayım ama çokta sonlara bırakmamak lazım sanırım Allah korusun ne olacağı belli değil erken doğum olur şu an benim de baya eksiğim var hep tedirginim biran önce tamamlasam diyorum hem indirim varken alıp koymak lazım sonra daha pahalıya alıyoruz 💜
plakayerli Blackk34 ben de 21. Haftadayım aklımda da yoyko var burada çok övüldüğü için. Ama ben 30. Haftadan önce almam ya :/
Bilibon Bnde yoykoyu aldim guya indirimde bin tl ye suan daha da iyi fiyati park besik dusunenler icin gayet guzel benim hic farkli dusuncem yoktu anne yani olmasida cezbetti gayet kaliteli bi urun henuz kullanmadik ama gayet iyi
biranneden1 Blackk34 23+6 ben beğendim açılçası . Cibinliği var . Dönencesi yok ama o zaten çocukların göz sağlığını bozduğu için önerilmiyor
Hulyamert- Ben de aldım fiyatı krafta göre uygun sağlam yatakla birleşiyor ama bizim kapılardan sığmadı açıkken 😬 yani yatak odasından salona götürürken yatağı bozup tekrar kurmak gerekiyor tek sorunu bu
Blackk34 Hulyamert- odadan çıkarmak gerekiyor mu ki orada ana kucağına koysak olmuyor mu☺️Bilmediğim için soruyorum
Blackk34 Gizemceylan evet çok haklısınız geçenlerde 799a düşmüştü erken diye almadım pişman oldum şimdi 899 iken alsam mı bari diyorum☺️
[silindi] Blackk34 tabi tabi bütün park beşik ler iki aşamalı oluyo zaten yüksek ayarı da anne yanı gibi baya yukarıda büyüyünce bebek aşağı indiriyosun uz düşmesin diye
Hulyamert- Blackk34 bütün gün ana kucağında yatması rahat olmayabilir ben de bilmiyorum daha göreceğiz 🤷♀️😁
Blackk34 plakayerli haklısınız ben de çok kararsız kaldım☺️ Fiyatı geçen çok düşmüştü almadım acaba sonrasında iyice çıkar mı diye düşünüyorum.