Dilara12 Kızlar merhaba 36+1 günlük olduk bebeğim 2750 gr 38+3 de sezaryen olacam kısmetse.. bebeğimin kilosu bana az geldi.. doğuma kadar kaç olur sizce?😕
Gebe10 Dilara12 gayet iyi kilosu canim son haftalarda bebek hızlı alıyor zaten. 2 hafta içinde 600 gr alir muhtemelen ve bence ideal .
Ada01 Dilara12 canım sen yine kilosunu biliyorsun benim doktorum önemli olan gelişimi kiloya takılma diye kiloyu söylemiyor bile
Ysd00 Dilara12 bence gayet iyi ben de 36+1’de gittiğimde 2980 gramdı doktorum önde demişti :) sizinki bence ideal :)
Essmmaa Dilara12 bebeğinizin kilosu normal düzeyde. Ben 35. Haftada gittim 2400 dü gayet normal dedi doktor şuan 36 yım haftaya kontrolüm. Sezaryen kendi tercihiniz mi acaba
Dilara12 Gebe10 inşallah öyle olur kafama takıldı biraz az gibi geldi doktor bişey demedi ama burda görüyorum 2900 3000 yazıyorlar
Gebe10 Dilara12 her bebek bir değil ki canim . Bebeğin kilosu hiç önemli değil gelişimi ve sağlığı yerinde olduğu sürece doğduktan sonra da kilo alır. Stres yaparak bebegi de kendini de etkileme bosver takılma kiloya 😉😇
Trnmerve Ada01 ultrason kağıdında yazmıyor mu canım kilosu ben ordan da bakıp takip ediyorum ölçüleri yazıyor
Ada01 Dilara12 bilmiyorum ki( değiştirmekte istemiyorum memnunum doktorumdan ama işte her doktorun bi huyu var doğunca öğreniriz artık
Dilara12 Ada01 memnunsanız değiştirmeyin yani düşük olsa söylerdi zaten diye düşünüyorum beslenmenizede dikkat etmeniz için bence iyidir doğumda süpriz olacak😊
Dilara12 Ysd00 işte benim anlamadığım bir konuda bu ben normalde 36+1 im ama bebeğim 37+4 günlük gibi başından beri hep öndeydi doktor iri bebek diyor ama neyine göre iri bilmiyorum 🤷♀️
Ysd00 Dilara12 bacak ölçümü, kafa ölçümü, karın çevresi ölçümü vs. Olabilir hepsi haftalara göre ölçüldüğü için :)
Essmmaa Dilara12 bende geçen hafta çatı muayenesi oldum çayın dar dedi doktorum istersen normal deneriz dedi çok tereddütlüyüm kafam karışık biraz o sebepten sordum
Dilara12 Essmmaa ben hiç riske atmak istemedim tabiki normal doğum en sağlıklısı ama herkes yapamıyor maalesef.. kendimi parçalamaktansa sezaryen tercihim oldu.. siz son ana kadar bekleyin isterseniz zaten darsa açılma çok olmaz diye düşünürüm
Essmmaa Dilara12 Bende iki doğum ağrısı çekmek istemediğim için sezaryene daha çok yöneldim ama bakalım.. Normal doğum sancısı çekip perişan olup sonra sezaryen olmak hiç mantıklı gelmiyor gerçekten