2melekannesi_ Arkadaşlar reçetemin süresi doldu ilaç alacağım. Reçeteli 15₺ ye almıştım ödeme görünüyormuş. Reçetesiz kaç para oluyor eczanede? Hematoloji yazmıştı ama şimdi gitsem yazdırabilir miyim aile hekimine?
Ayss1234 2melekannesi_ benim eşim gdip almisti ilacım dahaca bitmedigi icin sistemde ciktigi icin ilacin gunu bitmeden veremiyoruz demislerdi ve esim recetesiz yanlis hatirlamiyorsam 6 tl ye almisti 🙄
Ayss1234 2melekannesi_ anladim canim aile hekiminde de yazdirabilirsin ben ignede kullaniyorum aile hekiminden yazdirabiliyrum
shydoll 2melekannesi_ ben reçetesiz 15 diye biliyorum ama sağlık ocağına gidip yazdırdığımda 4 TL ye almıştık
Msydn6 2melekannesi_ Reçetesiz 100 mg 3-4 lira bişey ama bittikçe aile hekimliğinden de yazdırabilirsiniz zaten 3 er 3 er yazıyorlar daha fazlada yazdırabiliyorsunuz doktor uygun görürse
2melekannesi_ Msydn6 bana 1 kutu yazmış doktor o da hemen bitti tabi 3 aylık daha mantıklı her seferinde yazdırmakla kim uğraşsın
ogrencianne35 2melekannesi_ yazarlar ama biliyorsun ki doktora da para ödüyorsun al gitsin bence gene aynı parayı oduceksin hemen hemen