ozge-93 _sena_ valla bende 25 ıncı haftamda doktor degıstırdım volkan beye yeni başladım ama memnunum devam edecegım onunla önceki doktorum dan da memnundum ama bazı sorunlar yaşadık o yüzden devam etmek ıstemedım
Buket16 _sena_ memnunum canım sormadan anlatıyor herşeyi seni dinliyor her kontrol de sıkıntın var mı diye soruyor 😊
Blackk34 Normalde İstanbul’da oturuyordum ailemin yanına geldim kovid riski nedeniyle 21. Haftadayım henüz bir doktora karar verip gidemedim 😞 önerilerinizi bekliyorum.
ozge-93 Blackk34 medicana Volkan Aksakallı ya gidiyorum ben memnunum Pınar hanımı da çok duydum oda çok iyi bir doktor diyorlar 🧡
Parsbebiko ozge-93 sanırım ben dogurana kadar çalışacam maddi durum sıkıntılı biraz 37 de rapor alicam 38 de zaten sezeryanla doğum olacak
ozge-93 Parsbebiko olsun ınsallah bebek bereketiyle gelir derler 🧡🙏 sağlığınız ızın verdıgı sürece çalışın sonra dınlenırsınız ınsallah allah yardımınız olsun
Mdnyldz Parsbebiko Çok teşekkürler 🙏🏻 𝐀𝐡𝐥𝐚𝐬; saf, halis,iyi yürekli kimse demek. Allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul anlamına da geliyor. 👼🏼İnsallah evladımda ismiyle yaşar🤲🏻
Sed22-09 ozge-93 evet eşim 4 yaşındayken babasını kaybetmiş hiç hatırlamıyor her zaman oğlum olursa adını koymak istiyorum demişti bende kabul ettim babasının adı saim yanına da efe koyucaz Saim Efe olacak inşallah canım 💙 biraz eski isim ama eşim için değeri büyük 😇
Sed22-09 ozge-93 sizinde mi oğlan maşallah evet gerçekten öyle kızı olan çok az kişi var umarım gelin adayları için kavga etmeyiz 😂😂 sizinkini adı ne olucak :)