Silaerincik ozge-93 merhaba 5 haftalık olduk bugün bizde bursa da oturuyoruz hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar
Esmaa1692 ozge-93 Neriman Çelik doktorumuz özel klinikte henüz hangi hastanede doğum yapacam konuşmadık 🥰
Buket16 ozge-93 amin inşallah 😊 hayat hastanesi Nazmiye Şentürk gidiyorum canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
_sena_ Buket16 merhaba☺️bende 14 haftalığım doktordan memnun musunuz acaba tam kesinleştiremedik biz doktorumuzu
momof3 ozge-93 8+4 olduk biz 🙂Benim 3. Bebişim olacak insallah.Ayşe Erol’a gidiyorum özel klinik doğum nerde olur bilmiyorum henüz..
Parsbebiko ozge-93 iyiyiz çok şükür az kaldı inşallah gündüz çalışıp akşam dinleniyorum oglumla siz nasılsınız sizin nasıl geçiyor 💙
HandeZeynep ozge-93 Mide bulantıları geçince bende iyiyim çok şükür.Benim ikinci hamileliğim o yüzden biraz yorucu oluyor kızım bana düşkün o yüzden pek dinlenemeden geçiyor.🥰
Parsbebiko ozge-93 sanırım ben dogurana kadar çalışacam maddi durum sıkıntılı biraz 37 de rapor alicam 38 de zaten sezeryanla doğum olacak
ozge-93 _sena_ valla bende 25 ıncı haftamda doktor degıstırdım volkan beye yeni başladım ama memnunum devam edecegım onunla önceki doktorum dan da memnundum ama bazı sorunlar yaşadık o yüzden devam etmek ıstemedım
Buket16 _sena_ memnunum canım sormadan anlatıyor herşeyi seni dinliyor her kontrol de sıkıntın var mı diye soruyor 😊
Billia ozge-93 dün doktorum pipi göremedim kıza benziyor dedi hayırlısı inşallah.. sizin ne cinsiyet ne zaman öğrendiniz