tazegebee Sldlf Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah. sag salim kavuştursun sizi. umut her zaman yerde var. dualarim sizinle.
Aybukenur Sldlf merhaba nasılsın canım bebeğin nasıl merak ettim önceki konuştuğumuz tartışma kaldırılmış zor buldum adını kaç gündür aklımdasın sormak istiyorum anca bulabildim. İnşallah iyidir bebeğin🙏
Sldlf Aybukenur canım malesef iyi değil. Anjiyodan sonra bekledikleri gibi düzelmemiş. Başka sorunlarda çıkmaya başlamış. Kalp yetmezliği gibi.. rabbim yardım etsin. Çekmesin evladım da. 🤲 hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah 🤲
Aybukenur Sldlf rabbim yar ve yardımcınız olsun herşeyin en hayırlısını versin Allah çok büyük asla umudunu kesme bizede neler neler söylediler Yiğit gibi düzelir inşallah Ekrem Uras da🙏
Sldlf Aybukenur inşallah canım inşallah 🙏 rabbim en hayırlısını nasip etsin. Kalıcı şifalar versin inşallah 🤲
Sldlf Aslaninannesii canım çok şükür iyiym diyeyim.. bebeğim aynı hala. Anne sütü verip güçlendirmeye çalışacaklarmış. Uyutuyorlar hala. Belki rabbimin bir mucizesi olur🤲
Aslaninannesii Sldlf olsun bu bile iyi haber allahtan ümit kesilmez bebeğin çok iyi olucak merak etme dualarım sizinle
Sldlf Aslaninannesii rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.. evladıyla sınamasın kimseyi inşallah 🙏 bakalım yarın neler duyacağız..
Aybukenur Sldlf amin canım🙏 yiğit iyi çok şükür uyuyor şu anda çok şükür bı sıkıntısı yok Mart başında Ankara’ya gidecez onu bekliyoruz işte😊