Yumurcakk Bittercikolataa sabah kalkınca hele sola yatıcam dıye kalcam uyuşmuş oluo bi sağ salım doğursaydk :)
NilayRuya Yumurcakk Panik atagimda var bide 🥴 bakalım test sonuçlarına göre artık çıkarsa doktor verir birşeyler, Allah yardımcımız olsun anne olmak çok zormuş gerçekten onlar sağlıklı olsun da çekeriz sıkıntıları herşey onlar icin
Yumurcakk NilayRuya bendede panik atak var ani seslere korkuyorum .. genelde stresten olur son zamanlarda yorgunsan ağız kuruluğu var ise çarpıntı büyük ihtimal o ama insallah sizinki o değildir ya temiz cıkmasını diliyorum canım🥰❤️
Neslihan1903 Yumurcakk sen yenisin galiba kaç haftalıksın 😂 çatı ağrısı rahimim iç kısmındaki kemik doğuma hazırlık yapıyor kendini hazırlıyor genişliyor falan filan baya sağlam bir acı 🤗😫
NilayRuya Yumurcakk inşallah canım Allah razı olsun sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum hepimize ♥️😘
Neslihan1903 Yumurcakk aman en güzel zamanlar mis valla ben 20. Haftaya kadar hamile olduğumu anlamıyordum bile 🤗 şimdi 28 olucaz 3 -4 haftadır ağrım var neyseki magnezyum var şükür kurtarıyor biraz benim biraz erken başladı sanırım bu ağrım ilk hamilelik diye mi bilmem 🤷🏼♀️ O minnaklar için her şeye değer Ya
Yumurcakk Neslihan1903 rabbim o güzel günü yaşatsın insallah hepımıze biraz korku biraz merak heyecan derken bitiriyoruz sızınki büyük masallah 🥰 ınslh sıkıntısız atlatırsın bacım
Yumurcakk Esosun bnmki söylemiyo hemşire 🙄 16. Haftada söyleniliyormus burda güyya öyle. Bi kural varmış ama ultrason videosunda sanki pipisi vardi gibi bilmıyorm🥰 sizinki kac haftalık
ddm Yumurcakk bende de gece yatınca nefes darlığı çarpıntı iç sıkıntısı daralma oluyor TSH değerlerine baktirmisim ilk haftalarda bişey çıkmamıştı tekrar mi baktirsam acaba
Yumurcakk ddm baktırın isterseniz bnmde ilk yoktu kan tahlili fln yaptı ilac verdi sonra ama belki sizinki farklıdırda
Mavilotta ddm başını belini yüksekte tut yatarken yastığını yükselt. Karın büyüdüğü için, kilodan falan da o şekilde olabiliyor. Bir de bende astım çıktı mesela. Çok nefes darlığı varsa göğüs hastalıkları na gidebilirsin
Esosun Yumurcakk ya emin olmak için öyle diyolardır sonra cinsiyet değiştimi bilmem ne lafı olmasın diye 😁 biz 25 haftalığız hatta 25+0 26 haftaya adım attık diyebiliriz 👼🏻❤️
Yumurcakk Neslihan1903 yok canım 22 şubatta gidicem ama videoda pipi gördüm sanki🥰🥰🥰😊 buraya atsam videoyu direk erkek deesınız