Afy5871 Kızlarr adetim 3 gün gecikti evde yapılan testte negatif çıktı :( sizce kan testi vereyimmi tecrübeli olanlar vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.
Deletedmom10 Afy5871 düzenli adet gören biriysen ver hamilesindir. Düzensizse reglilerin Bi hafta geciksin Bi kaç gün daha bekle derim. Güzel haberlerle inşallah 👍
Nimet-efebspnr38 Afy5871 benm her ay 2 gün gecikmeli olur du ama 3. Gün test yaptım net belli etti hamile olduğumu gidip kan verdim pozitif çıktı hatta ben baya erken farketmisim 3 haftalık falanmisdi o zamn olabilir bence
Deletedmom10 Afy5871 0.100 ü kolay kolay şaşmaz o sabittir herkeste. Hamilelikte artar demediler mi var yada yok
Deletedmom10 Deletedmom10 3 güne göre biraz az artmış ama yumurtlamandan kaynaklıdır benim 2 gün gecikmeyle ilk gebelik 388 ikinci 264 tü senin 132 olması biraz kafa karıştırıcı
Deletedmom10 Afy5871 evet keşke bekleseydin 0.100 dediğim gibi sabit 0.101 bile olamaz hamile değilsen. İstisna kan değerleri anormal kişiler hariç. 32 artmış o yüzden dedim doktorun bişey demedi mi diye ama birazda da zla düşük 3 güne göre
Deletedmom10 Deletedmom10 eczane testi al yarın aç karnına dene normalde 2 günde bir değerin artması lazım cuma tekrar kan ver üşenmezsen 2katına çıkması lazım çıkarsa bu iş tamam
Afy5871 Deletedmom10 pazaretsite kadar bekleyip öyle kan vereyim diyorum birde şimdi sonuçlarımı doktora göstereyim
Deletedmom10 Afy5871 göster zaten seni yönlendirir o şu gün gel diye. Ama olsa 3 gün gecikmeyle çıkar yani kanda 4 5 gün kala çıkıyor çünkü
Deletedmom10 Afy5871 oyy çok teşekkür ederim tamam inşallah inan senin kadar heyecanlıyım çok sevinirim dualarım seninle