[silindi] Helin_1212 git ay kim dedi vajşnadan diye sakın öyle bişey yapma bana da uyku yapıyordu ben gece yatarken içiyordum ama şöyle de bi durum var hamilelikte uyku hali cok oluyor zaten
Helin_1212 [silindi] evet canım oluyor ama bazı günler içmeyi unutuyorum ve bu kadarda uykum gelmiyor 😂
Helin_1212 [silindi] canım burda bi doktora sormuşlardı doktorda vajinadan alınırsa çok yan etki yapmayacağını sölemişti bende bugün bi doktoruma sorucam size yazarım kızlar
Pelin093 1prensesgeliyor evet kesinlikle. Banada asiri uyku yapiyodu gece yatmadan önce iciyodum hem sabaha cok bulantimda olmuyodu
Eceee7 Helin_1212 o zaman zor tabi gece 10 gibi alsanız diyecem ama her yemekten önce demisti bana doktor
hanibazen Ahahaha prilamı ne derece seviyosak damardan alcaz nerdeyse vajinadan ne ilk kez duydum fitil mi prilam 😅 ama prilam 🖤 biz o kesin. Gerekirse vajinadan da alırız öyle bi sevgi 🤣
Helin_1212 hanibazen aynen öyle valla benim hayat kurtarıcım bu ilaç sordum canım doktora reçetede nasıl alınması gerektiği yazılıyorsa öyle alınır aksi olamaz dedi 👍
[silindi] Helin_1212 aman canım iyice sor bulantı mide yle alakalı sonuçta vajinadan sanmıyorum doktor olur dese de senin yerinde olsam agızdwn alırım yani ne olur ne olmaz
Helin_1212 Helin_1212 [silindi] canım doktora sordum bugün reçetede ne yazıyorsa odur yani ağızdan alınmalı Dedi ben zaten öle yapıyorum gece yatmadan önce iki tane içiyorum hiç bulantım olmuyodu ama sarhoş gibi oluyorum 👍
[silindi] Helin_1212 canım o hamileşkten hapı içmesen de gene böyle uyku halin olur belki hapta biraz artırıyodur ama kusmaktan iyidir bence hemde 9 ay sonra baya uykusuz kalıcan şimdi bol bol uyu😄
Helin_1212 [silindi] canım walla bir tane hiç işe yaramıyor bende ama iki çok iyi geliyor akşam yatana kadar hiç etkisi geçmiyor mucize gibi
miniklerim125 Kizlar çok uykum geliyor başımı kaldıramıyorum prilam mi uyku yapıyor. Ben progestan da kullanıyorum hangisi yapıyor anlamadım.