DaisyMom Helin_1212 prilam vajinadan alinmalimi.Yok daha neler 😂 agizdan alinmiyor mu 🙊 gece yatmadan kullan o zaman daha iyi olur.Sen nasil kullaniyorsun kacar tane.
Senayyalcin Helin_1212 Prilam vajinadan alınmaz ağız yoluyla kullanılıyor ve on iki saat de bir etki eden bir ilaç yatmadan alırsanız uyku yapmıyor sakın denemeyin öyle birşey vajina falan
Dlkelc09 Helin_1212 vajinadan alınan progesteron hap deglmiydi 😂😂 aman Yarabbi. Prilam benm ilk 4ayimi uykuda geçirmeme neden oldu kötü mü oldu aslnda iyi de oldu bulantılarımı cok az hissettim uyudugum icn etki etmese serum baglanacaktı. Gece 2 tane için etkisi daha az olur gündüze belki. Ben sabah içiyordum hep. Akşam içince nedense çıkarıyordum hapı geri
Helin_1212 DaisyMom @daisymonben gece yatmadan önce 2 tane içiyorum bende burdaki kadınlardan duymuştum vajinadan alındığını 😂
Pelin093 1prensesgeliyor evet kesinlikle. Banada asiri uyku yapiyodu gece yatmadan önce iciyodum hem sabaha cok bulantimda olmuyodu
Dygclk51 Bana doktor gece yatmadan önce iç dedi yeterli gelmezse sabahta 1 tane dedi ama en etkili gece içilen bence. Bende genel olarak hamilelik başından beri uyku hali var o yüzden ilacların yan etkisi mi bilemem:)
Msydn6 Helin_1212 bende kullandım 4 ayıma kadar bende de çok uyku yapıyordu gerçekten uyuyordum fırsat buldukça ama bulantılara falan çok iyi geliyordu gerçekten 🤷🏻♀️ Ama vajinadan alınmaz canım sakın öyle bir hata yapma 🤭
Helin_1212 Arkadaşlar hani geçen bir doktor a bayanlar soru sormuştu bitane bayan bu soruyu sormuştu ve doktorda vajinadan alınırsa çok fazla yan etki yapmayacağını sölemişti ama ben yinede ağızdan alıyorum ne olur ne olmaz 👍
DaisyMom Helin_1212 yok bebegim prilam degildir o.Progestandir onu vajinadanda alabiliyorsun.Prilam sadece agizdan ❤ ben aksam iciyorum bende yan etki yapmadi.Baska cozumu yok maalesef gece aliyosun zaten.
Helin_1212 DaisyMom TM canım saol aynen belki karıştırıyo olabilirim bende çok fazla uyku yaptığı için dedim belki bi çözümü vardır diye düşündüm ama görünüşe göre yok galiba 👍😂
spaceship Canım prilamım özledim kendisini 🥺 uyu arkadaşım uyu mis gibiiiii, 37. haftadayım arada şeytan dürtüyor alsam mı bi prilam baygın baygın uyusam mı ihihihi diye 😬🤭🤔
DaisyMom Helin_1212 valla bende uyuyorum da ondan mi uyuyorum bilmiyorum.Suan icim gidiyor uyumak icin 😂 36+3 haftaligim hala kullaniyorum🤦♀️ yok baska cozumu canim artik bulantinin gecmesi 🤷🏼♀️
Eceee7 Helin_1212 uyuyun iste ileri haftalarda nasılsa uyuyamayacaksiniz bide bebis dogunca😊 bende kullandım aksam 7 de uyuyordum mis gibi dinlenmiş oluyrdum simdi 1 2 ye kadar yatakta dönüyorm sabah erkenden acıktım diye uyaniyrm😀