Ebru42 Kızlar iyi geceler benim bir hafta sonra ayrıntılı ultrason randevum var ama merak ettigim birkaç şey var bu ultrasonda vajinal yoldan da bakılıyor mu ve sonuçları nasıl alıyoruz. Pandemi dolayısıyla eşim hiç bebegi göremedi bu ultrason sonuçlarını nasıl verdiklerini çok merak ediyorum acaba video şeklinde mi veriliyor bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim 🙏
Azrabetulunannesi Ebru42 canım vajinal yolla değil karından bakılıyor önceden sormanız lazım bazen cd veriyorlar bazen fotoğraf bile vermiyorlar bana fotoğraf bile vermediler sonuç olarak sadece bir rapor veriyorlar onu doktorunuza götürüyorsunuz ben de öyle oldu
esraizmirli Ebru42 hayır canım vajinal yolla bakılmıyor karından bakılıyor doktora bağlı isterse eşinizi içeri alır benim gittiğim doktor eşimide içeri aldı videoya da çektirdi birde cd veriyor doktor ultrason görüntüleri veriyor renklide dahil birde son olarak rapor yazııp veriyor 🥰 bunlar özelde oluyor devlette olmuyor malesef ki bazen özeller bile vermiyor iyi araştırın
Ebru42 Azrabetulunannesi çok teşekkür ederim ben bugün aradım randevu için ama sormak hiç aklıma gelmedi yarın ilk iş arayıp soracam❤️
Ebru42 esraizmirli bende özele gidiyorum kontrollere ama pandemi var diye eşimi hiç almadılar bu ayrıntılı ultrasonu başka Bi klinik de yaptıracam inşallah eşimi de alırlar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için❤️
34_21_23 Ebru42 ben henüz yaptırmadım ama aradığım her yere sordum. Bir rapor birde renkli foto veriyoruz dediler. Birde artı olarak CD veren yerler var.
Zaea Bn bugün gittim 24 haftaligim detaylı ultrasyonda işte boyutuna,ölçüsüne, çocukta harhangi bir sorun varmı drown sendromuna fln bakıyorlar karından normalde ultrasyon görüntüsü veriyorda ama bu sefer vermedi video şeklinde falanda olmuyor yani
buseyusuf27 Ebru42 şöyle 15-20dk bir surec canım bebegın parmaklarından baslıyor beynıne damarlarına aklına gelcek herseyıne bakıyolar ekran görüntüsü veryolar ama yanınızda gelckse esınız vıdeo ya alabılırsınız bız öyle yapmıstık
Ebru42 buseyusuf27 bende özelde yaptıracam inşallah bir video falan verirler yada eşimi yanımda alırlar 🙏😂
Aysenur61 Ebru42 normal kontrol gbı karından bakılıyor alttan degıl canım .. özel hastaneyse bılmıuorum ama devlet hastaneleri renklı ultrasyonla bebegı gosterıyor cıktı olarak verdıgınde renksızdı oyuzden bende tlfnumla ekrandan cektım .. devlet hastaneleri fotograf verıyor ama sıyah beyaz cnm cd vermıyorlar
Zaea Bu arada bide erken doğum riski varmı diye vajinaldan baktı belki sende de bakabilir her ihtimale karşı
Ebru42 Zaea benim öyle Bi ihtimal yok şuan için ama ilk aylarda kanamam olmuştu bana da o zaman vajinal baktılar gebeliğin herşeyi çok güzel ama vajinal kontrol beni çok geriyor😂
tatlissannee Ben 2 hafta önce girdim Balıkesir şehir hastanesinde. 20 dk sürdü yaklaşık. Eşimi almadılar oda daha hiç göremedi fotoğraflar hariç😔 Video çekebilirmiyim dedim görüntü almak yasakmış. Fotoğraf bir siyah beyaz verdi, yüzünü yakalarsam renklide vereceğim dedi gösterdi oğluşumda yüzünü renkliside varr ama cd falan yok özelde olabiliyormuş o öyle duymuştum ☺️❤️
Ebru42 tatlissannee neden yasak diyorlar ki ne olacak bir dk video çeksek sanki bazı doktorları hiç anlamıyorum benim doktorum normal kontrolde bile çekebilirsin demişti 🤷♀️
esraizmirli Ebru42 benim kendi hastanemde almıyor canım eşim birtek detaylıda gördü ama iyi araştırın her doktor almıyor çünkü
Nehir-Ada Ebru42 normal ultrasonda bakıldığı gibi ama biraz daha uzun detaylı tarama yapılıyo ve çıktılarını verip mail atıyolar aynı zamanda kalp ve beyini deraylı inceliyolar alttan muayene yapmıyolar kesinlikle bir de yüzünün en son fotoğrafını çekip veriyolar renkli ultrasonda çok uzun bir tarama değil zaten 15-20 dakika felan sürüyo