Hifaberra Bende 40+1 oldum Yürüyüş, egzersiz yapıyorum bitki çayları içiyorum. İlk kızımda 42. Hafta da normal doğumla geldiği için bunu da bekliyorum Nts de sancı çıkmıyor.
Alfabetaa Dilaayes inşallah vardır acılma falann perşembe 40 olcam bende geçen hafta hiç açılam olmasıgın ısöyledi doktor hüsrana ugradım resmen bu hafta inşallah olur 😁
Betl4201 Bende bu Cuma 40 olucam , geçen hafta Cumartesi nişan geldi ama sancı ağrı birşey yok anlamadım daha ne kadar bekleyecek bu çocuk🙈 yemediğim içmediğim yapmadım kalmadı vakti saati var demekki , sağlıklı olsun yeter 🙏🏻☺️
Dilaayes Betl4201 amin sagglikla olsun yeter dediğinizz gibi valla ben bugün 40 oldum ama nişan bile gelmedi
Tatliheyecan Dilaayes bende yarın 40. haftaya başlıyorum doktorum çağırdı. Açılmam vardı geçen muayenemde sancıda çıktı kasılmalarda var ama yok gelen giden. Geçen hafta doktorum Perşembe’ye kadar doğum olmazsa hafta içi gel gel yapcam ben ona dedi. Açılmam artmışsa tabi yarında bişeyler olabilir heyecanlıyım fazlasıyla.
Ahsenfm Dilaayes bana 40 ta suni verelim dedi de bir aksilik olmadığı sürece beklemek istedim 2 güne bir gidicem bundan sonra
nurkal Dilaayes benim de geçen hafta bi iki cm açılma vardı nişanım da gelmiş ama ne zaman geldiğini bilmiyorum. doktor bi iki güne gelir diye düşündü sanırım kontrole çağırmadı ben de gitmem gerek mi bilemedim
Skysky Dilaayes benimde yarın 39 olucak kanala girmemiş hala sizin bebeğiniz kanalda mı şuan doktor ne dedi?
Seydaa_ Benimde 39. Haftam hala tık yok bebek çok batıyor sadece birde karın ağrısı oluyor arada ilk bebeğimde 42 de suni sancı ile olmuştu sanırım bu da öyle olacak sonucu güzel olsun inşallah herkes için
Dilaayes Seydaa_ benimde bugün 40 di 1 cm acilmamm vaar eğer 2 cm oldduysa yatisiim yappilicak eğer olmadıysa pazartesi son gün dedi
Oyagunaydin Bebeğim iki gündür toplanıp kasılıyor ara ara ama diğer günlere nazaran daha fazla bu doğum belirtisi olarak geçiyor mu acaba başka bi belirti yok çünkü