Dilaayes Kızlar yarın 40 hafta iluyor ne sancı ne Nissan ne de suyum geldi yarın kontrolüm var acaba neediyecek çok meerak ediiyorum 40 geçen annneleriim varmı gelin kucaklasallim
Dilaayes kubusssss17 her gün yürüyüş yapıyorum canım valla hurma yiyorum squat yapıyorum ama hiç bir belirtim yok varsa önerilerin aliriim
kubusssss17 Dilaayes canım ben yürüyüş pek yapamıyorum aşırı bacak ağrılarm var hurma da yemiyorum 😥 doktorum bugün meme başı uyarımı diye birşey önerdi birlktelik esnasında
Dilaayes Ahsenfm eyvahh bende yarın oluyorum doktorunuz neeyapoacakmis söylediğimi acaba. Kaac günde bir cagieedi sizi ben yarın kontrolde giddecegim
Dilaayes Tugcu01 eyvah napacagiz doktor nededi acaba nasıl bir yol izleniyormmus 40 dan sonra ben de yarın giddecegim kontrole insalllah
Tugcu01 kubusssss17 bilmiyorum ya bekliyoruz perşembe kontrol var normal gözüküyor ama bu gidişle biseyim olmassa suni gözüküyor
kubusssss17 Dilaayes canım göğğslerine çatlak kremi sürmek biraz ovalamak ya da birlktelk esnasında eşin uyarması diye anlattu daha da detay vermiyim🤣
Ahsenfm Dilaayes bana 40 ta suni verelim dedi de bir aksilik olmadığı sürece beklemek istedim 2 güne bir gidicem bundan sonra
Tugcu01 Dilaayes 4 günde bir çağıriyor doktor nstye bakıyor bebeğin kalp atışına hareketlerine ve sanciya bakıyor ona göre izlenim yapıyor bende perşembe günü gitcem tekrar bakalım ne olacak
Dilaayes Tugcu01 41 de gelmeezae 42 de mi bekliyorlar acaba sizin hiç açılmamış. Varmı nişan sancı su gibi birsey
Esilam24 Dilaayes norml dogumu bekledik son ana kadar bende 42 biliyordum dogumda kac haftalik dogdu yaziyo benimkinde 43 yaziyo tmm😂😂😂
Alfabetaa Dilaayes inşallah vardır acılma falann perşembe 40 olcam bende geçen hafta hiç açılam olmasıgın ısöyledi doktor hüsrana ugradım resmen bu hafta inşallah olur 😁
Ruyabayram 39 son haftasında gün sancı veya başka belirti yok dönmedi de darlik varmış sezeryan yolu gözüktü gbi