Madinanin-Annesi Medine_25 bizim burda o yasal bir sey.Yani sen ondan ben bunu istemiyorum diyemezsin.Onu yaptiriyorsun ve bebege sana ait olan tum islemleri veriyorlar pasaport olsun her seyiniki,sana devlet dogum parasi,hastane parasi,bakim parasi oduyor
Ermell Şekerin yeme düzenin ile alakası yok şeker kendi kendini düzenlemeli eğer düzenlemiyorsa bizim şekerimizi yükseltecek yigecekler yemememiz lazımm benim de açlık şekerim yüksek çıktı diğerleri normal cıktı gece çok aç kaldığım için oluyormus sabah erken uyanıp kahvaltı yapıyorum ve diyetisyene gidiyorum yasak olan yiyecekler ; patates havuç beyaz ekmek hamur işi pasta börek cörek tarzı beyaz pirinç makarna bunlar yerine bulgur kepekli makarna tam buğday ekmeği yenmeli ama haftada bir kere yada iki kere 4 kaşık civarı. Eğer tatlı istersen züper markasının çikolata barları var haftada iki kere ara öğün yap 😊 çok sıkmayın sadece dikkat edin geçmiş olsun
Betulnuri Rukiyesimsek bende senin gibiyim hiç tatlı yemiyorum ama şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütteyim. Yarın doktor sana ne gibi işlemler yapacak yazar mısın rica etsem
Brcklc Gebelik şekerin kiloyla şeker tuketmesinle alakası yok kandaki hemoglabinle alakası var ben tatlı canavarıyim bende çıkmadı şükür.kansizlik çıktı onunda çok kaybetmeyle alakası yok kan yapısıyla alakalı bebekler son dönemlerde daha fazla kat anne depoları tüketir takviye şart.sekeri cikanda diyetle halledebilir üzülmeyin kızlar.
ulviyedemirbas2 Rukiyesimsek benım de aynı yuksek cıkdı diet yap dedı doktor yapdık bu gun yıne geldık hastaneye yıne verdik kan inşallah iyi cıkar da başka hiçbir şeye ihtiyacı olmaz
Brcklc @Rukiyesimsek hiç canını sıkma bunlar ufak şeyler diyetle hallolur önemli olan bebeğin sağlıklı gelişimi var şükürler olsun geçici bir süreç için hepimiz elimizden geleni yapıp katlanicaz sonunda bir mucize ile karşılaşmak var mutlu olalım🤗👄
Suzii-90 Rukiyesimsek ben hem dahiliye hem diyetisyene gittim cok yüksek değil benimki dahiliye de öyle dedi muallakta sonuçlar dedi ama bebeğimin suyu fazla sanirim muallakta olan sonuçlar etkiledi diyet yapıyorum şuan insallah normale döner üzülme stres daha çok etkiliyo şekeri
Rukiyesimsek Suzii-90 diyetisyene gittim dün diyet listesi verdi ve dahiliyeye de gittim oda şeker ölçüm cihazı verdi sürekli ölçüyorum inşallah biran önce geçer ❤️
Tugbaakgunnn Merhaba hanımlar bende geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım 0.dakika 102.1 1.saat 178.7 2.saat 157.3 çıktı doktor dahililiye gitmemi söyledi sizce çökmüş yüksek
Rukiyesimsek Tugbaakgunnn benimde yüksek çıkmış Dk 90 Dk 193 Dk 138 çıktı dahiliye ve diyetisyene yönlendirdiler ve şeker ölçüm cihazı aldım 1 hafta belirli zamanlarda ölçüp yazıyorum. Haftaya tekrar doktora gideceğim
Tugbaakgunnn Rukiyesimsek anladım canım geçmiş olsun bana diyetisyen demedi ama belki dahiliye doktoru yönlendirir sanırım tekrardan ölçüm yapacaklarmış Cumartesi gidicem bakalım hayırlısı