prensesannesii_ Nondefined ikeada karar verysnz ve hemen teslim mi ediliyor bekleme süresi yok yani çok iyiymis fiyatı güle güle kullanın
yavrugeyikinannesi Ataninannesi Bende ikeadan şu ahşap kademeli beşiği ve 8 çekmeceli şifonyerinden almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor.😍 Şimdiden odayı doldurmak istemiyorum o yüzden dolap almayacağım. Şifonyern kulplarını da ahşap yapmak istiyorum. Üzerine de bi iki ahşap raf çok güzel olur bence Pinterestte çok güzel odalar var fikir olması açısından bakabilirsiniz😍😄
alenrenas1 Ataninannesi hayır canım 2,3 yasına kadar bu ona yeter elbiseleri için kız cocugu olsaydı belki askılık alırdım elbisesi olur diye ama erkek oldugu için hersey katlanıp diziliyor diye bu benim işimi gördü 3 yasına gelincede zaten direk oda takımı alırım
mommysweet ya bu 8 çekmecelinin 1600 tl lik olanı da vardı bi 2300 tl bi 1600 tl 1600 olan tükenmiş gözüküyor :(
Melikedd mommysweet evet ben de onu arıyorum ama bulamıyorum stoklara girecek mi diye bakıyorum sürekli
Ays0 Benim evimin tüm mobilyaları Ikea elimde de 3 çekmeceli fazla sifonyerim var küçük elimin altinda olacak parçaları ona koyarım diye düşündüm ama fren sistemi olmadığı için çok sesli açıp kapatması bebekle aynı odada sorun yaşarım diye çekiniyorum