KSA Ataninannesi Gigy bizim tanıdığımız yapıyor o yüzdeb değişebilir fiyatlar. 50×100×150 (d×y×g) 1350ye yapılcak. Boyama olucak o yüzden farklı bir renk yaptırmayı düiünüyorum
Rukiyesimsek Ataninannesi yani sığmadığı yerde dolap alınır tabiki ama en azından 1 yaşına kadar gerek yok
Ataninannesi Rukiyesimsek bende öyle düşünüyorum balım ama kendi gardırobumda yer var oraya da koyarım ileride
Gigy KSA anladım bizim de tanıdık,ikeaninkiyle aynı ölçülerde yapacak ortalama 1600 falan olur dedi ,odaya uygun ölçü en iyisi bence tanidikta olunca süper 😊
prensesannesii_ Nondefined bende düşünüyorum dolap yaptrmyi ne kadara yaptırdınız kaç kapılı teslimat süresi nasıldı?
Nondefined prensesannesii_ biz 2 kapılı yaptırdık ancak boyut olarak oldukça geniş içinde 2 tane raf iki tane de askı demiri oldu. Derin ve uzun bir dolap istedik. 1240 lira tuttu dolap her şeyiyle birlikte. 15-20 dk içinde malzemeleri teslim ettiler. Tabi eve gelince kurması 3-4 saat sürdü 😅
Rukiyesimsek Ataninannesi evet benim yatak odamdaki dolapta çok büyük yazlık kışlık ayırıp oraya da ayırabiliriz
Ataninannesi Rukiyesimsek orta bölmedeki yorganları vakumlu hurçladım yer açtım ileride orayı da kullanırım yani boşuna tekrar dolap almam asılacakları koyarım en azından
Mcakir Ataninannesi fiyat uygun olsun derseniz vivenseden şifonyer alıp instagramda turuncaksesuar var oradan da kulp alıp güzel bişi yapabilirsiniz. Bütçe meselesi tabii ki tercih etmek. Sadece fikir 😊
[silindi] Ataninannesi siz söyleyince baktım gercekten bu mobilya ya bu parayı verecek misiniz daha iyi şeyler alabilirsiniz sanki
Ataninannesi [silindi] amcadan hediye bize biz sadece güzel karar vermek istiyoruz kaliteli bi şey almak istiyorum çünkü
prensesannesii_ Nondefined ikeada karar verysnz ve hemen teslim mi ediliyor bekleme süresi yok yani çok iyiymis fiyatı güle güle kullanın