Tugbahanim1 Bebbek markasının 10 lu organik setini aldım sade ve soft bir model. Lcwaikiki’den ise yine ufak yıldızlar olan sade bir 5 li set aldım.
Bilgeenur masalsmomm 10 luyu hug by organic diye bi markadan almstm trendyoldan cok tatli unisex bi takim bi de andy wawa aldm o da cok guzel bnce. Canta icin yikadm bence andy wawa cok daha dayanikliydi fiyat skalasi ayni olmasina ragmen digeri bi yamuldu sanki😬
Skylab Bilgeenur aa iki markadanda 1 er tane 5 Li hastane çıkışı almayı düşünüyordum. Hug by I almasam mı? 🙃
Derin2021 masalsmomm şimdi baktım var 178 tl hatta benim aldığım bebetto hastane çıkışı resimde çok soluk duruyo ama çok güzel bi rengi var aman amam kaliteli değil ama 20 li ye göre baya iyi fiyatı brn çok beğendim yıkadım hatta hiç bişi olmadı
masalsmomm Derin2021 10 lu yada 20 li istemıyorum ben 5 li alıcam cesitli olsun penye battaniye yerine müslin alıyorum diger parcaları ayrı alıyorum zaten
Gulsah91 masalsmomm carters ve chakra tavsiye ederim ilk giysileri yumuş olsun teni için önemlidir ♥️🧸
Bi-anne Bdp teşekkür ederim,internet satışı yapmıyorlar gibi ama yinede mesaj atacağım,peki siz aldınızmı kalitesi nasıl biliyormusunuz
Bdp Bi-anne yok ben hmden ve cigitten aldıktan sonra orayı keşfettim çok almıştım almadım ama aklımda kalsın diye çekmiştim ordan bir tek bibs emziğimizi aldık