Bdp Bi-anne Attığım ürünlerin fotoğrafını whatsapptan atıp bir sorun isterseniz. İnşAllah gönderim vardır
Bi-anne Bdp teşekkür ederim,internet satışı yapmıyorlar gibi ama yinede mesaj atacağım,peki siz aldınızmı kalitesi nasıl biliyormusunuz
Derin2021 masalsmomm bende baybmall dan aldım 20 lisi 170 180 tl di yalnış hatırlamıyosam fiyatı çok uygun geldi bana parça sayısına göre uçuk pembe çok tatlı bi rengi var bence bi hastane çıkışına dünyanın parasını vermeye gerek yok zaten hemen büyüyecek bebek kaç kere giydirebilicez ki
masalsmomm Derin2021 babymalla baktım bende bulamadım hic bende sizin gibi düşünüyorum 2.bebeğim bide ne lazım olıyor ne olmuyor biliyorum ona göre alıcam inş 🥰
Derin2021 masalsmomm şimdi baktım var 178 tl hatta benim aldığım bebetto hastane çıkışı resimde çok soluk duruyo ama çok güzel bi rengi var aman amam kaliteli değil ama 20 li ye göre baya iyi fiyatı brn çok beğendim yıkadım hatta hiç bişi olmadı
[silindi] masalsmomm organik diye internette Bi sürü var canım cok sade oluyorlar onlar bende o kadar sade sevmiyorum ama erkeğe gider
masalsmomm [silindi] ya krem rengi organıkleride begenmıyorum 🤭 ben soft renk olacak beyaz ucuk mavi gri gibi üstünde koca koca hayvan figürleri koyuyolar onun yerine daha sade sekıller bakıyorum
Bitter93 masalsmomm canım leliko baby ve hello.baby.collection sayfaları var instagramda bana bşraz pahalı geldi ama ürünlerini çok beğeniyorm hastane çıkışını iki üç hafta sonra bile giyemiyor dedikleri için fazla para vermek istemedim trendyoldan almıştm ben
masalsmomm Bitter93 biraz bebegin kilosuna boyuna baglı acıkcası benım 2.bebeğim olucak Allahın izniyle kızımda 2 ay kullandık hastane cıkıslarını zayıf dogmustu
Papatya-20 masalsmomm bende magzada bulamıyorum cabuk tükeniyor ürüne bakıyorum İnternet sitesinden alıyorum öyle tavsiye ederim 😍 e bebekte battaniye ve Müslim örtüler de indirim ve 1 alana 1bedava mı ne varmıs bide onun sitesine bak derim
Bitter93 masalsmomm benimkine doktor şimdiden iri diyor valla nasıl ve ne zamaan doğar bakacaz bakalım
Nefeshangul masalsmomm bende aldım biseyler ama hastane çıkışı alma emin ol çok gereksz tabiki tercih senn trendyola faln bak orda sade istedgni bulrsn ben hersyi ayrı aldm bide yeni dpgan almadm uzun süre kullanım dye
masalsmomm Nefeshangul benım 2.bebeğim kızımdada aldım uzun süre kullandık zayıf dogmustu kızım az ve öz alıcam bu sefer inş