NE02 SedaCeki bi kaç kişi anlatınca etkilemedi beni burda gerçekten deneyenler yazıyo diye daha burdan sorayım dedim 🙂
afrasil mrv_b biz ilk suyla karıştırırdk sonra belki daha iyi olur diye sek ictik 😂😂🤮🤮 her iki türlü de ayni ya bilmiyorum yani . Akzer daha iyi diyolar o videodaki kızın kullandığı da akzerdi ondan aldik biz
mrv_b NE02 ben boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Kürtajdan sonra eşimin değerleri düşük olduğu için çakşır suyu ve bi kaç macun kullandı. Kürtaj sonrası 1 kere adet gördüm hamile kaldım
afrasil NE02 dene bakalm gerci oda ovulasyon gibi iste yumurta takibi yapıyor su günleri degerlendir diyo
Sevooose NE02 3 ay kullandım bı faydasını görmedim canım. Aksine tüm regl duzenimi bozmuştu. Gecikme falan yapmıştı
zynn35 Öyle şeyler içmeyin rahimi yumurtalıkları daha beter yapıyorsunuz doktorlar buram buram bağırıyor zararlıdır diye vitaminin bile fazlası zararken kendinize yazık etmeyin lütfen doktorunuza danışmadan sormadan bünyenizi alt üst etmeyin yazık günah
NE02 zynn35 haklısın canım ama hemen içmiycem doktor filan öneriyor mu diye sordum daha tedavi görmeden neyim var neyim yok öğrenmeden içer miyim hiç 😉
Guneslii NE02 Eşim kullandı bende sadece 1 bardak içtim zorla o ay hamile kaldım ondan mı denk mi geldi bilmiyorum
yuksell07 NE02 ay ben aldım bu ay ama kokusu çok berbat ağzıma bile suremedim onu vericek olan rabbim Rabbime bıraktım birde yorumlar hep kötüydü çakşır suyuyla iligili o yuzden birazda içmedim inss rabbim sanada banada tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
NE02 Rukiyesimsek ya sizce 😠 yani o kadar cahil miyiz ya bi çocuğumuz olsun diye çamaşır suyu içecek kadar salak mıyız yani niye anlamıyorsunuz çakşır yazmışım oraya işte