Mom97 afrasil hııııımm anladım kısaca hamile kalmak için kullanılyor yani. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
afrasil NE02 valla o kadar iğrençki tadı ağıza yapışıyor gitmiyor uzun süre , akzer marka alin bence alırsanız
NE02 afrasil hımm anladım illaki olur yan etkisi eşimde bi sorun yok bende de yok aslında 10. Ayımız bekliyoruz işte 😣
NE02 Byzayk0 o da kistlere iyi geliyo galiba ama bende bişey yok ki doktor sorunun yok dedi daha bilmiyorum 🤷🏻♀️
NE02 afrasil bu ay denedim ovülasyonu. Tam günüydü yakaladım değerlendirdik ama diğerlerini denemedim çünkü doktorun vermesini bekliyorum bu ay da adet olursam hemen gidecem doktora
Mehtap0606 Biz kullandık eşimle ama 1 ay etkini göremedik o yüzden. tadı çok çok kötü 👎 etkisine gördüğünü söyleyenler var. Ama dikkat edin karaciğer enzimlerini yükseltiyo herhangi bi sağlık sorunu varsa zararı olabiliyor ben bunu bilmeden kullandım
afrasil NE02 dene bakalm gerci oda ovulasyon gibi iste yumurta takibi yapıyor su günleri degerlendir diyo
SedaCeki NE02 internette detayli anlatimlar var. Bende oyle bakmistim. Sogam suyu kürünü deneyin derim daha mantikli geldi bana herzaman ve sonuc alan arkadaslarim oldu. Insallah sade su icseniz dahi yarar dileginize kavusursunuz.
NE02 SedaCeki bi kaç kişi anlatınca etkilemedi beni burda gerçekten deneyenler yazıyo diye daha burdan sorayım dedim 🙂