Pukiyolda aman diyeyim, ilgilenmeyen bir ebe olursa ve özeldeyseniz tabiki sesinizi çıkarın. benim ilk deneyimim olunca ve o an kendi derdime odaklanınca, e eşim de biraz o konuda pasif kalınca pek sesimi çıkarmamıştım ama Allah’tan o ebe hastaneden gitmiş ve şimdiki kadroyu fotoğraflardan görüyorum, gözlerindeki parlaklık bile bana güven veriyor. zaten doktorumla da durumu konuşucam son ayda.. böyle sorumsuzluk istemiyorum diye. siz de baştan tavrınızı belli edin muhakkak. sormanız gereken ne varsa sorun, bizim sorumsuz ebe bana gelip “sana lavman yapmış mıydık diyor” doğuma 10 dk falan var 🥴 hatta son 1 saatte de “aa sana kahvaltı vermedik dimi, dur söyleyeyim gelsin” diyor ama ne gelen bi kahvaltı vardı ne bir şey. hepsini cimere yazayım dedim o dönem sonra uğraşmadım. ama uğraşırdım da yani, yapmadığım iş değil.. işte analık yüklendi birden vicdan falan 😁 ama bu sene gardımı alıcam. sabah gelen ebe geceden yanımda olsaydı çok çok daha güzel bir doğumum olurdu. ki kötü de değildi ama işte prenses doğum denilen şeyi yapmış olurdum 🤗 o iyi olan ebeyi annemle kayınvalideme gösterip mutlaka ona hediye birşey verin demiştim 😂 ikisi de para çıkarıp cebine sıkıştırmışlardı 🙈 fazlasıyla haketti ama sağolsun. inşallah iyi, duyarlı, sabırlı birine denk gelirsiniz de uğraşmazsınız 💕