Imranesma Annecik_ bende ateş ismini cok beğeniyorum oğlum olursa koymak istiyorum ama etrafımdakiler kuranda geçmiyor koyma diyor bende pek emin olamadım ama cok güzel bi isim
Annecik_ Imranesma kulağına ikinci bir isim okunabilir bana öyle demişlerdi hoş ben günahı sevabı boynuma dedim ve tek Ateş koydum
mrskorkut Alyaesmaa Kızım olacak inşallah 🌸 Yavrumun ismini Allah’ın izniyle Ebrar Nil koyacağız 🤲🏼🌸🥰
Melegim03 Gulsumm32 benim henüz belli degil ama kızım olursa tuana yada duru liva oglum olursa doruk aras kayra rüzgar olabilir
Sermec27 Hdmir öyle canım rabbim sabr versin inşallah sag salim dünyaya gelir kızın Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
fatmArslan06 Sermec27 cümlemizin herkes kolayca doğursun 🤲 tüp bebek ile gebeyim Rabbim olmayan herkese versin
24derya_11 2_pamukannesii ya biliyo musun eşimin isteği bu kız olursa bn erkek olursa o kuracakmış eğer öyle bir şey varsa çok mutlu olur ve kurmam bn istediğim isim Yiğit Ali
2_pamukannesii 24derya_11 araştır canım eşine de göster bazı isimlerin anlamları bizim sandığımız kadar masum değil
Ohaezgi nrg4958 yaaa ne güzel burda kkızımın bir adaşı var🥰 çevremde hiç yoktu sağlıkla gelsin bebişlerimiz kış günü yaz getiricez🥰🌺
nrg4958 Ohaezgi ben de görünce sevindim benim çevremde de hiç yok hatta bazen çok değişik geliyor yadırgıyorlar falan ama biz çok sevdik 🌸 sağlıkla gelsinler inşallah 💕
ozlem-gokpinar Alyaesmaa kızım olucak ama isim bulamıyorum bilmiyorum hiç bı isim içime sinmiyo artık içime sinen bı isim bulmak istiyorum 😏
busbusssss Alyaesmaa cinsiyetimiz belli değil kız olursa Havva erkek olursa Muhammed Musab koyacağız. Bir tane kızım var onun da adı Meryem Şûra ☺️
Rabi14 Alyaesmaa isimlerimiz emre rabia kızıkamız geliyor bu sebebten ismi EMRA ADA ❤️🥰 sağlıcakla gelsin hepimizin bebişleri hemen şöyle bir çırpıda alalım kucaklarımıza 🙏
Ozlemtpl Benimde henüz cinsiyeti belli değil ama erkek olursa Mehmet Ekrem kız olursa Gülistan olucak Allah nasip ederse 🤲🥰 üç ablası var Özge Nur , Yağmur , Buğlem ❤️