• isimlerANKET
  • 💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız

Sermec27 ayy burda da karşıma çıktı🤣🤣🤣🤣🤣 tiktokta muhammet talha die bir çocuğa şey diyor annesi Muhammet talha oyun mu oynarsın kuran mı okursun diyor çocuk daha iki yaşında bile değil🤦‍♀️ youtube de vardır videosu 😂

Sermec27 ya tik tok uygulamasında bir video vardı herkes kadınla dalga geçti ama kadın da sinir bişeydi youtubeye muhammet talha tik tok yazın anlarsınız 😊 Muhammet talha ismini çok severim

Gulsumm32 Vallahi o kadar 9 ay karnında taşıyosun ve kaç saat sancı çekip doğuruyosun bıraksınlarda ismini sen koy 🤭😂aklındakini koy bence gayet güzel bi isim aklında kalmasın sonra

Sermec27 hayır video da ki kadın yüzünden çocuk daha yaşında bile değil seçenek sunuyor herkes kadına tepki verdi kadın sa videoyu sildi

gokhansevval Maşallah çok az kalmıs ne guzel keske bızımde hemen bitiverse daha 6 haftalık hamileyım😂🤭 bir kızım var ismi Hatice Alya bende kayınvalidemin ismi Hatice saolsun hamileliklerimde bana çok baktığı için onun adını koydum ve Alyada hep hoşuma giderdi küçüklüğümden beri ikisini koydum😊

Duruaslan evet kadında bunu yaparak güzel bir sey yapmamış ama insanların dalga gecer gibi videosu hem de bu güzel isimle Allah ıslah etsin cok yanlış

Annecik_ Saydığın 3 isimde çok güzel özellikle toprak ve aryayı bende düşünmüştüm bi ara😊💕