💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız
Sermec27 ayy burda da karşıma çıktı🤣🤣🤣🤣🤣 tiktokta muhammet talha die bir çocuğa şey diyor annesi Muhammet talha oyun mu oynarsın kuran mı okursun diyor çocuk daha iki yaşında bile değil🤦♀️ youtube de vardır videosu 😂
Alyaesmaa esimde bu ismi beğendi de çevremdekiler o nasıl isim felan diyor da biz istiyoruz
Alyaesmaa Son 4 Gün Esra Masal Geliyor Esra Rahmetli kayınvalidemin adı Masal’da ben istedim çünkü masal gibi bir ilişkimiz oldu❤️🤷🏼♀️🌸
- Onay Bekliyor
Sermec27 ya tik tok uygulamasında bir video vardı herkes kadınla dalga geçti ama kadın da sinir bişeydi youtubeye muhammet talha tik tok yazın anlarsınız 😊 Muhammet talha ismini çok severim
Sermec27 hayır video da ki kadın yüzünden çocuk daha yaşında bile değil seçenek sunuyor herkes kadına tepki verdi kadın sa videoyu sildi
Alyaesmaa kızım olursa Berra erkek olursa belli değil rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🤲🏻
Sermec27 bende ona sinirlendim zaten
gokhansevval Maşallah çok az kalmıs ne guzel keske bızımde hemen bitiverse daha 6 haftalık hamileyım😂🤭 bir kızım var ismi Hatice Alya bende kayınvalidemin ismi Hatice saolsun hamileliklerimde bana çok baktığı için onun adını koydum ve Alyada hep hoşuma giderdi küçüklüğümden beri ikisini koydum😊
Alyaesmaa
ekin
Erkeğe
Şûra kıza