Alyaesmaa Merhaba arkadaşlar güzel kız ve erkek isimleri önerirmisiniz veya bebişlerinize ne koydunuz veya koymayı düşünüyorsunuz🥰
Nehir_nehir [silindi] hayranım Piraye ismine benimde kızım olacak ama eşim Piraye ismini beğenmediği için koyamıyorum 🤔
Duruaslan Sermec27 ayy burda da karşıma çıktı🤣🤣🤣🤣🤣 tiktokta muhammet talha die bir çocuğa şey diyor annesi Muhammet talha oyun mu oynarsın kuran mı okursun diyor çocuk daha iki yaşında bile değil🤦♀️ youtube de vardır videosu 😂
Emel61 Suheyla06 ilk oğlumun ismi Mustafa Duran 2. Oğlum olacak inşallah yiğit koycam kız ismi Ahsen düşünüyorduk
2_pamukannesii 24derya_11 canım dün gözüme takıldı internet ten bakıyordum sergen ismi peygamber efendimizin yasakladığı isimlerde gördüm Bi araştır istersen anlamı farklı olabilir
Betuldoksan hamileana benim kızımın adi cemre şuan 2 yaşında kızım ve 14 haftalik hamileyim ikinciye cinsiyet belli değil 😊
Tggba Dygkeser bende 15.hafta başındayız cinsiyetine erkek tahminim dedi kilosundan anladığım kadar dedi ama mümkünmü sizce başınıza byle bi durum geldimi
Minikannebsr Dygkeser yeğenimin adı rüzgar evde esiyor resmen :) sizide esintili günler bekliyor sağlıkla büyütün inşallah
Esrasrl Dygkeser oğlumun adı Poyraz Arda gerçekten isminin anlamını taşıyor esiyor evin içinde 🙈 sizede şimdiden kolay gelsin Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
1Elaa Alyaesmaa 3 yasinsa oğlum var adı Poyraz Efe simdi yine 3 aylik hamileyim bakalim bu nolucak eger kiz olursa Eliz Duha koymak istiyorum😊
Emina17 tatlissannee bizde 30.haftadayiz isme zor karar vermekle birlikte Kayra olarak netlestirdik. Hala iste bu diyemiyorum neden bilmiyorum isim işi bana cok zor geliyor
Gulsumm32 Cinsiyet kesin belli değil ama doktor erkeğe benziyor demişti erkek olursa göktuğ aras düşünüym nasıl isim sizce
Melegim03 Gulsumm32 benim henüz belli degil ama kızım olursa tuana yada duru liva oglum olursa doruk aras kayra rüzgar olabilir
Ayanbsra Gulsumm32 ya benim oğlum olsaydı bende Göktuğ ya da Aras ismi düşüyordum şuan görünce şaşırdım 😂 benim kızım olcak ama siz koyun bence ikiside çok güzel isim 🤩