enisenalbant Alyaesmaa Atlas Adem istiyoruz ama Selim Adem,Aras Adem de olabilir bana da yardım edin hangisi güzel 😂
Gul76 Alyaesmaa benim de cinsiyet belli degil oglum olursa yusuf çınar Yada yusuf aras düşünüyorum Kizim olursa azra yada yaren düşünüyorum
Sedazehra2012 Alyaesmaa Alyaesmaa maalesef benimde cinsiyet belli değil ama isim aklımda kız için lilya koymayı düşünüyorum anlamı çok güzel erkek olursa asil arden inşallah
Damla60 Alyaesmaa 16 haftalığız dün bi kızım olacağını öğrendim. Ismini zeynep nur koyacağız inşallah 💜🤰
Aylayslky Haftadayiz ilk önce eslina demiştim anlamlı bi isim olmadığını öğrendim araştırınca model ismi de ayni şekilde şu an serra düşünüyorum insallah sağlıkla kucağımıza aliriz yavrularımızı hepimiz 🥰🥰🥰😇😇
grkmarya Cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Karya Eva erkek için de Arda Ege istiyoruz inş sağlıkla kucağımıza alalım da. Kızımın adı da Arya Miray onunla uyumlu istedim 🙂
Toprakubra %80kız dedi 1 oğlum var adi toprak kızımda olursa kumsal çok istiyorum bakalım hayırlısı artk 15 inde gidicen doktora ozaman kesin belli olur sanırım 🥰
Duyguuklc Gul76 Evet başlarda bıraz garipşemiştim maa zamanla alıstık ayse fatma gbı cok olağan isimler artk 😁