Atesbeyinannesi Annecik_ 😂😂 Valla ben çok istiyorum ama benden çok eşim istiyor çok seviyor Ateş ismini biz çok alıştık zaten anne babası biziz biz ne koyarsak herkes buna alışmak zorunda 🥰😂😂
Oneriman Alyaesmaa benim de kızımın adı Zümra 4 aylık hamileyim Allah’ın izniyle oğlumuz olacak inşallah adını da zülkif can koyacaz🤗
TugceC [silindi] kız olsaydı düşündüğüm isimdi 😊 umarım sayısı artmaz ikinciye nasip olur inşaallah . Size de hayırlı olsun
[silindi] TugceC inşallah ikinciye nasip olur bakalım bizde ne olacak cinsiyet belli değil daha ama bende bazen bu isim için kızım olsun diyorum 😂😂🥰
Aysebngl Alyaesmaa merhaba bende 1p gün içinde doğum yapacağım işallah kziim olacak adını Derin koyacagim
Mine12 Alyaesmaa bizim de cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Tuba Hafsa erkek olursa Yağız Efe koyucaz Allah izin verirse 🥰💕
Tgce_19 1234elifsinem aaaa nasıl olur böyle bişey çok şaşırdım o kadar aylık olunca bile kız erkek cinsiyeti bilememe gibi bı durum söz konusu hayrlisi olsun inşallah rabbim gonlunuze göre versin saglkla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim 😍