kenanarzuderin Alyaesmaa bizde Aybars koymayı düşünüyoruz paşamızın adını.. 🤭 allah bütün evlatlarımizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
plnbsr Tggba Merhaba, biz 12 haftalıkken ikili taramada öğrendik. Erkeğe ait detayları bile gösterdi doktorumuz 🤭😆
matelove Gulsumm32 bence kimseyi dinleme bende Aras Ali koyacağım Allah nasip ederse banada laf eden oldu ismiyle dalga geçerler diye ama ben çok aldırış etmedim Aras isminin anlamı çok hoşuma gitti ❤️🥰
Habibe34 Oğlum olacak inşallah rabbimin izniyle. Adınıda Yusuf Erdem düşündük. Hz. Yusuf gibi yüzü huyu güzel, imanlı, erdemli olsun inşallah. Yusuf aynı zamanda kayınpederimin ismi çok ta değerlidir benim için.
NesliiTugi Alyaesmaa cinsiyet daha belli değil ama kız olursa Rüya erkek olursa Poyraz düşünüyoruz☺️ Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza versin🙏
PinAr16 asli-tlk Biz de Alparslan düşünüyoruz ama ben biraz kararsızım kaldım, uzun ve söylemesi zor gibi geliyor
HusnaGokdemir Alyaesmaa bizimde oğlumuz olcak ismini Ahmet Mirza yada Ahmet asaf düşündük hala karar veremedik