• isimlerANKET
  • 💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız

Sermec27 geçmiş olsun Allah yardımcın olsun emin ol insanın gözüne gelmiyor bnm iki oğlum var şimdi 3.ye hamileyim son günlerim tabiri caiz ise anam ağlıyor onların peşinden ama gözüme gelmiyor

Hdmir rabbim size bağışlasın evlatlarınızı inşallah 🤲 rabbim bu evladımı bana bağışlar inşallah acımı dindirir ne gelirse Allahtan dua ve sabırla bekliyoruz

Sermec27 Bnde kızımla imtihan oluyorum daha doğmadan sağlık sorunları geldi rabbim kimsenin yüreğini yakmasın

Annecik_ bende ateş ismini cok beğeniyorum oğlum olursa koymak istiyorum ama etrafımdakiler kuranda geçmiyor koyma diyor bende pek emin olamadım ama cok güzel bi isim

Alyaesmaa Kızım olacak inşallah 🌸 Yavrumun ismini Allah’ın izniyle Ebrar Nil koyacağız 🤲🏼🌸🥰

Gulsumm32 benim henüz belli degil ama kızım olursa tuana yada duru liva oglum olursa doruk aras kayra rüzgar olabilir

Hdmir öyle canım rabbim sabr versin inşallah sag salim dünyaya gelir kızın Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲

Sermec27 cümlemizin herkes kolayca doğursun 🤲 tüp bebek ile gebeyim Rabbim olmayan herkese versin

nrg4958 yaaa ne güzel burda kkızımın bir adaşı var🥰 çevremde hiç yoktu sağlıkla gelsin bebişlerimiz kış günü yaz getiricez🥰🌺

Imranesma kulağına ikinci bir isim okunabilir bana öyle demişlerdi hoş ben günahı sevabı boynuma dedim ve tek Ateş koydum

Alyaesmaa kızım olucak ama isim bulamıyorum bilmiyorum hiç bı isim içime sinmiyo artık içime sinen bı isim bulmak istiyorum 😏