Sedanindenizi Arelinannesii Rica ederim😊 sedaozyurtcoban instagramdan takip daveti gonderdim size cuma gunu yazarim sevgiler🥰
AyseDemir Sedanindenizi Bende kirklarelinden corluya muayene icin gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
AyseDemir Sedanindenizi Evet merkezde yasiyorum bende memurum buraya atandim ailem corluda yasiyor dogumu orda yapacagim malum bide burda ozel hastanede yok bildiginiz uzere
PurpleTail Arelinannesii ben gitmedim ama arkadasım bebeğini 6.5 aylıkken orda doğurdu ve gelişimi tamamlanmadığı için çok riskli bir doğumdu.Ama doktorlarının ve hastane donanımının çok iyi olduğunu kızının onlar sayesinde sorunsuz büyüdüğünü hep söyler.Gercekten çok tatlı ve akıllı bir kızı var.
AyseDemir Arelinannesii 155 tl muayene 1 gece yatisli 3500 tl dogum refakatci ve esinizin covid testi 150 tl toplam 3650 tl
Sedanindenizi AyseDemir Malesef kirklarelide ozel hastane olmamasi buyuk skınti acil bir durumda doguş tip merkezine gidiyorum arada ama buyuk eksiklik hastane olmamasi. Kisa zamanda alisirsiniz kirklareliye sakin bir sehir.
Arelinannesii AyseDemir bunlar sanırım sigortalı olanlar sgk dişi fiyatı nedir acaba biliyomusun canım 🤔
AyseDemir Sedanindenizi Evet eksiklikleri olduğu kdr da sakin güzel bi şehir reyapta muayene ve doğum ücreti ne kdr olmus
Sedanindenizi AyseDemir Muayne 160 Normal 160 Sezeryan 3400 muş ama ben ucret odemiyorum tamamlayici saglik sigortam var . Cok faydasini goruyorum.
Aslihakoglu Arelinannesii hayır ya benim kuzenim gidiyo doktoru kadin155 lira ve ayrintiliyada 550 fiyat vermişti doğum ücretide sabit hepsi 3500
Arelinannesii Aslihakoglu canım sigortalı fiyatı olabilir mi senin dediğin ben sigortasız muayene fiyatı aldım doğum sigortasız ne kadar bilmiyorum ama işte