THalimeee Duygulu35 inşallah Rabbimden istedim hep ama bazen olmayınca olmuyo evlat sevgisi dogurmadan baslıyomuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ozgel Derenils benimde 4. Gün gecikmede 244 çıkmıştı her insanın yükseliş değeri farklı döllenme zamanlarına göre ama insan yine de hep korkuyor
busra_22 Tati Yaa benim de çok kaşıntım oluyor birşey mı dokunuyor diye düşünüyordum. Hormansal oluyor demem ki😊
meltemyrc PurpleTail tam bende öyle çok şükür rahat atlatcm derken o haftadan sonra bi başladı 9. Haftadayız ağzıma bişey süremiyorum inşallah sen hep böyle devam edersn
PurpleTail meltemyrc valla olabilir evet bazı kişilerde sizinde dediğiniz gibi 8-9 haftalarda başlıyormuş. Bakalım umarım başlamaz☺️
meltemyrc Kkubboss ay bende ve bayıla bayıla yediğim ne varsa tiksindim ayakta kalmak için 2 lokma ekmekle yaşıyorum
Uzumunnannesi_06 Brcf 5+6ymışız ufakda olsa kalp atışımız görüldü. Şimdilik herşey normal çok şükür 😍😍
Brcf Uzumunnannesi_06 Aaaa süper hadı gozunuz aydın 🥰 darısı tam anlamıyla kalp atıslarını duymaya bebişlerimizin🤗🤗
merve-shnbs Duran2021 6+5 teyim kontrolume daha 1 hafta var meraktan çatlamak üzereyim nasıl dayanırım bilmiyorum
Duran2021 merve-shnbs benim de hergün doktora gidesim geliyordu ama kalp atışını duyduktan sonra daha bi inanıyor insan hamile olduğuna biraz daha sakinlik geliyor heyecan yapma rahat ol hepimizin herşeyi yolunda inş 🥰
co2041 Derenils HCG 1221 çıktı aile hekimi senin hesabın yanlış 5 haftadan fazla dedi kadın doğumda sıra bulamadım pazartesi gidebilicem