ikincimucizemmmm Asya90316 ben tam 6 haftalığım hepsini yaşıyorum geceleri iki gündür bacağıma kramp giriyor zaten kontrole iki gün kaldı doktora kesin soracagım
Oztrkesra Lylts Lylts ben doktoruma sordum hiç birşey vermiyor serum vs kilom iyi ayda 1 falan alıyorum ama bakalım bu ay ne olucak. Kontrollern gelmesini zor bekliyorum. Herkes cinsiyete vuruyor kusmayı bakalım cinsiyetimiz ne olur☺️
Handn12 7+1 su anda 2 nci bebeğim kızım 4 yaşında ve hıc agrı bulantı yaşamadım çok kolay bir hamilelik geçirdim ama su anki durumum içler acısı bulantı ara ara oluyor madensuyu iyi geliyor bana
Mel-in7dain Damla0859 henüz kan vermedim evde test yaptım. Erken olduğu için doktora gitmedim o yüzden sizi merak ettim. Ben de önümüzdeki hafta gidicem. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Gly77 Tuugcee amin canım cok tesekkür ederim Seninde bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah.🤲🏻❤️
Sghbrk ikincimucizemmmm ben de 9 haftalık gebeyim aynı sorun bendede var ne yersem yiyeyim midem yanıyor
Derenils co2041 merhaba beta HCG seviyen kaç acaba şuan benim 3. Gün gecikmede 106 çıktı pazartesi tekrar yenilicem
Ozgel Derenils benimde 4. Gün gecikmede 244 çıkmıştı her insanın yükseliş değeri farklı döllenme zamanlarına göre ama insan yine de hep korkuyor
Hylmyl zkye bugün kontrolüm vardı kalp atışını duyduk hersey yolunda çok şükür rabbım tüm hamılelere sıfa versın
merve-shnbs Duran2021 6+5 teyim kontrolume daha 1 hafta var meraktan çatlamak üzereyim nasıl dayanırım bilmiyorum