Tati Burcin98 kasinti beni bitirdi🥺ozellikle kulaklarim acayip kasiniyor sac diplerim aksamlari daha fazla oluyor
Esra070715 Nazlican1994 canım ben kesenin 2500-3000 üzeri iken göründüğünü biliyorum ki doktora gittiğimdede doktorda aynısını dedi
Derya63 catlover1 7 haftaya kadar benimde yoktu ta ki 7 de başladı bende diyordum heralde migde bulantısı yasamiycam falan çok sevinmiştim bir sabah kendimi lavaboya zor attım 🤗
catlover1 Derya63 hayırlısı bakalım bizde ne olacak benim de daha çok erken olduğu için böyledir diye düşünüyorum 😊
Elfzdmr Begum_dundar 6. Haftada hersey baslamıştı bnim için şuan şükür 14+4 olduk sabahları safra beni bitiriyordu halsizlik desen yataktan cıkamıyordum ilaç kulkandık tabi bu sürecti iyi geldi
Kaderbabir ikincimucizemmmm 8 hafta 5 günlük şuan üzüm kadar 🍇ve çok heyecanlıyım bulantım az ama yüzüm çok solgun olmaya başladı kansızlık çıktı 🍇😕
ikincimucizemmmm Kaderbabir kendine dikkat et canım bol bol kan yapıcı şeyler tüketmelisin hem kendin hem Bebiş için
Kaderbabir ikincimucizemmmm giyiyorum ama tam tersi canım bişey hiç istemiyorum bulatimdan dolayı galiba ileriki zamanda iştahım açılır 🥰
Elifsnan ikincimucizemmmm bende sadece bel agrisi var bulantı henüz olmadı sizin nasıl bakım 5 +5 bende ☺️
busra_22 Tati Yaa benim de çok kaşıntım oluyor birşey mı dokunuyor diye düşünüyordum. Hormansal oluyor demem ki😊
Elifsnan Bisey hissedemiyorum kızlar suan kalp atışını duymak istiyorum bian önce bazen korkuyorum çünkü
ikincimucizemmmm Gly77 inşallah olur canım ya 1zehramom maşallah canım ya bende bugün tam 6 haftalık oldum iki gün sonra randevum var
ikincimucizemmmm sedaC canım bu konuda hiçbir fikrim yok fakat aynı doktor değilde bir kaç farklı doktora gidersen daha sağlıklı olur bence
Semaaycl NurAysel 3000degerin altı gözükmüyor ancak sen yine de gidip hem kan değerine baktırırsın hem de bir an evvel folik asite başlarsın
ikincimucizemmmm ebrubzkrt inşallah bu sefer duyarsın canım bende 6+2 de sesledi kalp atışı için ama sanki erken sesledi şimdi duyamazsam. Ben strese girerim