sedaC ikincimucizemmmm Doktorum bebeğin 6+1 haftalık kesemin de 8+0 haftalık olduğunu söyledi yani kese bebeğe göre büyük olduğunu ve sağlıklı bi gebelik olmadığını gösterebilir diye bilgi verdi sizce de sorun yaratır mı
ikincimucizemmmm sedaC canım bu konuda hiçbir fikrim yok fakat aynı doktor değilde bir kaç farklı doktora gidersen daha sağlıklı olur bence
Uzumunnannesi_06 Brcf sanırım bende sizinle aynıyım. Yarın ilk kontrolüm var merak ediyorum nelerle karşılaşacağım iyi mi keseyi görebilecek miyiz diye :(
Brcf Uzumunnannesi_06 beta degerınız en son kactı 1000ustunde oldugu zaman kese gorunuyor dedı doktorum ınsallh gorursunuz guzel dusunun guzel olsun ☺️
figenylmaz Sesage doktor bugün alttan ultrasondan baktı eve gelince hafif kahverengi akıntım oldu sonra daha olmadı bugün doktora akıntım vs falan var dedim kan gelmediği sürece sorun yok dedi şimdi mesajınızı gördüm o kahve akıntım kötü mü şimdi doktora mı gitmeliyim
Sesage figenylmaz tedbir almakta fayda var… doktora gitmekten utanmayın.. en ufak sorunda gidin bence. Ben o zamanlar ciddiye almadim ve sabah uyandığımda pijamam kan içindeydi üstelik ağırım sızım da yoktu.. kese bozulmaya başlamiş ve ben geç kalmıştım..
Ewinter ikincimucizemmmm benimde 6+3 keseyi gorebildim daha inşallah sizin gibi kalp seslerini duymak da nasip olur
Oznurunkoftesi Begum_dundar ben de aynıyım 6+6 günlüğüz biz de. Özellikle öğle ikindi gibi ara vakitlerde direkt uyuyasım geliyor. İstifra etmedim henüz ancak gün içinde süreli bulantım oluyor ve canım genel olarak pek bir şey yemek istemiyor.
Damla0859 Damla0859 Mel-in7dain sizin beta kaç çıktı. Ben ayın 19 unda yaptırdım 47.8 çıktı . 2 gün sonra 117.4 çıktı.
Mel-in7dain Damla0859 henüz kan vermedim evde test yaptım. Erken olduğu için doktora gitmedim o yüzden sizi merak ettim. Ben de önümüzdeki hafta gidicem. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Masal_ksgn1 gunsa1 bilemiyorum canim doktorunun numarasi varsa ara sor emin ol Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah benimki ilk cok az kahverengi lekelenmeyle basladi sonra cogaldi kana dondu bide lekelenmeden bi kac gun once kasiklarimda biraz fazla agri olmustu
Sesage figenylmaz siz bilirsiniz sonuçta bebek sizin bebeğiniz. ben en ufak şeyde koşmuyorum uçuyorum artık :)
Nazlican1994 Merhaba anneler 🌸 pazartesi günü hcg oranım 987 çıktı ve kese görünmedi doktor perşembe günü gel tekrar bu sefer görünür dedi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu yarın gittiğimde görebilir miyim acaba
Esra070715 Nazlican1994 canım ben kesenin 2500-3000 üzeri iken göründüğünü biliyorum ki doktora gittiğimdede doktorda aynısını dedi
Uzumunnannesi_06 Brcf ben daha kan falanda vermedim sadece test yaptım herşey doktor da olsun diye. Sadece sanırım kan vereceğim keseye bile bakmaz belkide
sedaC Doktorum bebeğin 6+1 haftalık kesemin de 8+0 haftalık olduğunu söyledi yani kese bebeğe göre büyük olduğunu ve sağlıklı bi gebelik olmadığını gösterebilir diye bilgi verdi sizce de sorun yaratır mı
ikincimucizemmmm Esra070715 prilam dr verdi canım akşamları yatmadan iki tane içiyorum çok etkili bir ilaç
Zlhcmz Mssm canım dün kontrolüm vardı 6 haftalık dedi ama kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi neden aceba başka doktora mı gitsem