Gly77 Tuugcee karnımdan bakıldı 6 haftalıkjende yoktu 1 hafta sonra gel dedi tekrar 7 haftalık oldu bakıldı yine yok dedi doktor alttan bakın dedim aynı şey farketmez dedi. şimdi tekrar önümüzdeki haftaya randevu verdi inşallah kalbi atar bebeğimin 8. Haftasında 😞
Tuugcee Gly77 bazen karından 7nci haftada bile duyamıyorlar hatta emin olmak için alttan bakıp hem bebeği görüyorlar hemde kalp atışını dinliyorlar acaba başka bir doktora mı gitsen ?
Brcf Uzumunnannesi_06 evet bugun gittik doktora ve keseyı gorduk😍gayet guzel dedı doktor aslında 10gun sonra kalp atısını duymaya gıdecegız inşallah
Uzumunnannesi_06 Brcf sanırım bende sizinle aynıyım. Yarın ilk kontrolüm var merak ediyorum nelerle karşılaşacağım iyi mi keseyi görebilecek miyiz diye :(
BlueMoon ikincimucizemmmm dün öğrendim 7+1 im çok şaşırdım beklenmeyen bi gebelikti çünkü,ama etkilerini yaşadım bi kac gündür özellikle aksamlari mide bulantılarım başladı özellikle şişkinlik…
mavissss Bende 9+1 hamileyim bebeğimin kalbi yavaş atıyor normal dediler bu haftalarda bin masallah ne bulantı ne kusmam var 🤲🏻Sadece koku hassasiyetim mevcut o da normal bence oysa regl dönemi sıkıntılı olan biriyim
Lylts Seda18 bende lekelenme yok şuan olmadı bu zamana kadar siz 6+3 te kese tek mi gördünüz ne zaman gelin dedi doktorunuz