fasafi birisi30 Bir gün varsa bir gün yok bünyeden bünyeye değişiyor canım 🙏🏻 🧿 senin sonra da olmasın inşallah ya, benim midem normalde de hassas olduğundan bulantı olabiliyor beslenmeme dikkat ediyorum hafif ve yiyebileceğim şeylerle yapıyorum öğünleri
Ontuy Gly77 bence yine de bekleyin hemen sonlandırmayın. Arkadaşıma da öyle demişlerdi. Ama meğer geç döllenme olmuş sonradan 4 haftalık olduğu belirlendi. Son adet tarihini güncellemişlerdi
Ontuy pink_dream25 yok ben içiyorum iyi geliyor bana☺️ Hatta mineralli olduğu için faydalı diye de biliyorum
Ontuy durunun_annesi60 bitki çayını benim doktorumda önermemişti. Hatta adaçayından özellikle uzak durmam gerekiyormuş.
Mrblng Ben 6 haftalığım daha yeni girdim reflü ve panik atak krizleri yaşıyorum nefes alamama daralma çok kötü bi durum dün acillik oldum kriz geçirdim ellerim kitlendi nasıl geçicek bu 8 ay arkadaşlar karnım büyüyünce nasıl nefes alıcam ben bu psikolojiyle hiç bişey yiyip içemiyorum midemden korktuğum için her şey gaz yapıyo gaz da nefesimi kesiyor panik atağı tetikliyor doktor 12. Haftaya kadar ilaç da veremem dedi allah kimseye yaşatmasın var mı benim gibi olan kendimi mutlu hissetmem gerekirken tam tersi😔😔
Nurert Mrblng merhaba bende de oanik atak var ama bişeye kafayı takınca ve sinir stres yapınca oluyor. Sana tavsiyem boynunla temas eden hiç bişey giyme kolye falan takma.Sürekli evini havalandır.ve şunu unutma kendini kasmak sadece süreci uzatıyor.o an bir an önce biticek ağzından değil burnundan yavaş yavaş nefes alıp ver 💕
Sevcan34 Mrblng bende panik atak hastasıyım ikinci gebeliğim ilaçlarımı gebelik için bıraktım ara ara benimde oluyo ama sürekli o anı düşünürsen sürekli atak geçirirsin ben atak geleceğini anladığım an kendimi sakinleştirir birşeyler buluyorum uğraşıp kafa dağıtmak için hersey kafa da bitiyo kendini sakinleştirmeye bak Allah yardımcımız olsun
Ozlem35- durunun_annesi60 marketten hazır meyve suyu seklınde aldım sabah kahvaltımı yaptım ve ıctım doktorum demıstı cok iyi geldi
busraszgnl-21 cilek21 merhaba benimde ilk testim ve ikinci testim de silik çıktı ikinci çizgi gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı umarım dilediğin gibi olur
cilek21 busraszgnl-21 inşallah peki siz silik çıktıktan kaç gün sonra kan verdiniz ? Sonucunuz kaç çıktı
Gamseee merve-shnbs yooo herkeste mide bulanacak diye birsey yok canım daha iyi ne istiyorsun aman olmasında normal bir bulantı gibi değil çünkü bence daha iyi emin ol
Gamseee Ceno aynen kullanıyorum bende folik asit falan çalıştığım için çok uyuyamıyorum haliyle ama eve gelince yamulup kalıyorum yorgunluktan valla allah yardımcımız olsun ya 🤲🏻
catlover1 merve-shnbs al benden de o kadar sürekli aklimda bisey ters mi gidiyor yönünde bulantımızın olmadığına sevineceğimiz yerde derde düştük 😁
Derya63 catlover1 7 haftaya kadar benimde yoktu ta ki 7 de başladı bende diyordum heralde migde bulantısı yasamiycam falan çok sevinmiştim bir sabah kendimi lavaboya zor attım 🤗
merve-shnbs catlover1 Evet ya hiç hamilelik belirtim yok kalp atışınıda daha duymadım sürekli birşeyler tersmi gidiyor diye düşünüyorum 😀
maviyasemin Aslisila 17 den yükselen arkadaşlarım var biraz sabır gerektiriyo bu süreç adetinizden bi hafta sonra doktora giderseniz keseyi görecektir muhtemelen sağlıklı bi gebelikse ama bazen sabırsız oluyoruz ve duramıyoruz bu durumda da iki günde bi kan verip beta hcg ye baktırmanız lazım düzenli artıyosa problem yoktur inşallah ben takip yaptırmamıştım stres olmamak için :) 26 sına doktor randevusü almıştım direk
Selcansahin33 Bende 6+6 yım şuan doktorumuz bebeğinizin kalp atışını başladığını söyledi ama 12.haftaya kadar dinletmeyi uygun görmüyorum bebeğe radyasyon yollayıp ısıtıyor dedi bende sağlıkçı olduğum için dinlemekte ısrarcı olmadım ultrasonda attığını görmek yeterli dedim hayırlısıyla sürecimiz ilerler inşallah 🙏
Selcansahin33 Bendede mide bulantısı çok yoğun,koku hassasiyeti çok fazla,göğüslerim aşırı hassas gece ters yatarsam çok acıyor hatta 😐😔