Mssm patuli biz tam 9+1 olduk ama hiç belirtim yok mide bulantısı felan sıfır bizde mi sorun var iştah mükemmel yani anlayamadım🤔
Vildan123 Mssm bende aynıyım canım 😂 10 haftalığız bizde daha olmadı çok şükür ama iştahım benimde güzel 😂😂
Zlhcmz Mssm bende 6 haftam dolmak üzre bulantı falan bişi yok aceba bende mi sorun var diyom iştah maşallah çok açık yarın kontrolüm var kalp atışı duyulurmu aceba
edaakin Busragunay bilmiyoruum sadece sabırla geçmesini bekleyeceğiz canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Kalp atışını duydun mu peki?
Busragunay edaakin amin canım inşallah 🙏yok daha duymadım malesef doktora gitmedim bu hafta geçsin diye bekliyorum
Smybbs Bende tüp bebek le hamile kaldım.kanama oldu hafta sonu parça falan düştü. . Doktora gittim sorun olmadığını söyledi ilaç verdi .keseyi de gördük .bı hafta sonra tekrra gidecem.hala ara ara kanma lekelenme oluyor..tüp bebek le böyle durum.yyasayan varmı doktor sorun yok dedi ama.korkuyorum da .
Makbule_ Dilara-23 aynıyız canım bende 5+6 yım bulantı baş dönmesi kasık ağrıları oluyor normaldir heralde
Hylmyl zkye benım kanamam yok ama bulantım bı anda kesıldı sımdı yıne ara ara oluyor ınsallah kötü bı durum yoktur persembe günü kontrolüm var kalp atışını dınlemeye gıdceegız ınsallah bı sıkıntı yoktur
Nazligunerr zkye Bende düşük yaptım da 3 ay korun demişti ve şimdi hamile kalmaya çalışıyorum. Ve iltihap var bende ben ne yapmalıyım sizce
Hylmyl zkye bugün kontrolüm vardı kalp atışını duyduk hersey yolunda çok şükür rabbım tüm hamılelere sıfa versın
edaakin Busragunay ben de 2 hafta sonra gideceğim insan duyacak mı duymacayak mı diye endişelenmiyor değill🙏🏻
Iremayca3108 ikincimucizemmmm uygulamaya göre 5 haftalık cuma günü keseyi görmeye gitcez inşallah görürüm bende sadece sivilce yaptı progestan kullaniyorum oda uyku yapıyo belki sivilcelenmemide o yapıyo olabilir allahım herkese sağlıklı sağ salim doğum yapmayı nasip etsin
Busragunay edaakin endişelenme canım içini ferah tutmaya çalış hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi allahın iziyle 🙏
eminenura ikincimucizemmmm kuzum en son ne zaman kan verdin? Beta değerin kaç çıktı beni bilgilendirir misin? Ben 6+2 deyim değerlerin düşük diyorlar endişeliyim😪
magnolia_ eminenura bende 6+2 deyim bu gün 65142 idi testim iki katına çıkmıştı haftana göre değil iki günde bir değerin iki katına çıkıyormu ona bak geç döllenme olmuştur değerin haftana göre düşük çıkıyor olabilir kaç değerin bu arada
Anne_olmakk ikincimucizemmmm 5+1 günlüğüz şimdilik ara ara adet sancısı gibi girip çıkıyor bulantı da acıktıgımda oluyor sadece sizde nasıl keseyi görebildiniz mi
Askiletotomsu Hanımlar hamilelik neden son adete göre hesaplanıyor. Yani ben Aralık 25 inde adet oluyosam bu ayın 25 inde ogrendigimde niye 4-5 haftalık hamile oluyorum ki İlişkiye ayın onunda girdim Anca 15 günlük hamile olurum bu durumda ?
Miniikanne Askiletotomsu cok mantıklı bı soru tatlım hangı ılıskınde sperm yumurtaya yerlestı bılınmedıgı ıcın garantı olarak en son adetın son sunu kayda alınıyo mesela benım eylul 27 bıttı 28 den hessplanmaya baslıyo bızım hesaba gore 12+6 gunluk hamıleyım ama gun olarak benegım ılerde ya daha hızlı gelısıyo (masallah) yada bı kac gun oncesınde hamıle kalmısım demek oluyo😊😊
Estati ikincimucizemmmm Bizde 6+5 çıktık ultrasonda 🥰 kızartmalı kokulara gelemiyoruz 😔 herkes sağlıcakla alsın bebeğini kucağına inşallahhhh🙏🏻
magnolia_ Estati ay bende öyleyim cnm kızartmalı kokulara gelemiyorum bakalım cinsiyetler ne olacak ☺️
Miniikanne Begum_dundar kıyamam sana ya 😊😅 bende ılk gunler o kadar cok uykum gekıyodıkı kafamı kaldıracak takatım olmazdı be sureklı uykum olurdu ama dırenme uyu yata bılgındın kadar yat nede olsa geldıgınde uyuyamıcaz😅
havvakaratas_09 ikincimucizemmmm 7+6 haftalık bu kadar zor bir süreç olamaz kabızlık bir yandan bulantı bir yandan işe gitmeme istegi bir yandan ilaclarin yan etkisi halsizlestiriyor Rabbim yardımcımız olsun 🤗
Miniikanne havvakaratas_09 ılaclar yan etkısı oldugunu dusunmuyorum halsızlık canım zaten hepsı vıtamın ılacları o senın bunyenle alakalı bende hergun yatıyordum yemek temızlık hıc bıse yoktu yanı
Nilya88 Misraaaut Benim adetime 5 gün vardı hem normal testte hemde erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı hcg değerimde 100 çıkmıştı
minikbirprensannesi ikincimucizemmmm Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 Aşırı derece de yoğun yaşadığım mide bulantılarım var karın ve kasık ağrılarım var kokulara aşırı hassaslaştım benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor benim açımdan 🤨
Elifdikel ikincimucizemmmm 5+1 henüz bulantılarım yok kızımda da 8. Haftadan sonra başlamıştı dün keseyi gördük haftaya kalp atışı için kontrolüm var 2. Gebeligim olmasına rağmen hep içimde bir korku var endişeliyim